سکته بی درد در افراد سیگاری

رئیس هیات مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی اعلام کرد: براساس تحقیقات صورت گرفته مشخص شد سکته قلبی بدون درد میان افراد سیگاری و بیماران مبتلا به دیابت رشد نگران کننده ای در کشور داشته است.
کد خبر: ۵۶۴۷۳

وی با هشدار نسبت به این مساله اظهار کرد: متاسفانه وضعیت این بیماران به گونه ای است که پیش از سکته هیچ دردی را در قفسه صدری سینه احساس نمی کنند و به همین دلیل کمتر به پزشک مراجعه می کنند و معمولا زمانی به نزد پزشک می روند که دچار عوارض ناشی از آن شده باشند.
وی خاطرنشان کرد: از میان 171 نفر بیمار مبتلا به آنفارکتوس قلبی که مورد تحقیق قرار گرفته اند، حدود 36درصد سیگاری و حدود 29 درصد دیابتی بوده اند؛ همچنین از میان این 171بیمار مورد نظر 33نفر (19 درصد) مبتلا به آنفارکتوس بدون درد بوده که بیشتر آنها را بیماران دیابتی و سیگاری تشکیل می دادند.
رئیس هیات مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت : افرادی که مبتلا به دیابت هستند باید از استعمال دخانیات خودداری کنند، زیرا با استعمال دخانیات شانس گرفتگی در عروق قلبی آنها بسیار افزایش می یابد.
وی همچنین یادآور شد: انجام کارهای فیزیکی سنگین نیز خطر ابتلا به سکته قلبی بدون درد را افزایش می دهد که در این میان می توان موارد قابل ملاحظه ای را میان کوهنوردان ، فوتبالیست ها، کارگران و حمل کنندگان کالا ملاحظه کرد.
وی توصیه کرد برای جلوگیری از سکته بخصوص سکته بدون درد لازم است افراد دیابتی و مسن هر 6ماه یکبار به متخصص قلب مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها