فلفل از جمله ادویه‌هایی است که طرفداران بسیاری در بین مردم کشورهای مختلف بویژه هندی‌ها دارد، اما اغلب مصرف‌کنندگان این ادویه به خواص متنوع و مفید آن، آگاه نیستند.
کد خبر: ۵۶۰۵۲۵

به گزارش ایسنا،‌ متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند: همه انواع فلفل تاثیر محرکی روی گردش خون دارد و دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کند. فلفل با افزایش تعریق و دفع ادرار باعث دفع سموم از بدن و پایین آمدن تب می‌شود.

فلفل سیاه و فلفل سفید حاوی ماده‌ای با ساختمان مشابه مورفین است که در تسکین دردها موثر است. طعم تند فلفل قرمز نیز به دلیل وجود ماده‌ای شبه قلیایی در این ادویه است که خلط‌ آوری موثر بوده و برای ریه‌ها بسیار مفید است. عملکرد ضدحساسیت آن نیز باعث تسکین زکام و تنگی نفس شده و احساس سلامت را در فرد افزایش می‌دهد.

متخصصان تغذیه تاکید می کنند فلفل سیاه قابلیت بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد و در فرآیند هضم و گوارش مواد غذایی تاثیر مطلوب دارد و به بهبود فرآیند هضم غذا کمک می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها