پروین به کنفدراسیون آسیا معرفی شد

تندیس AFC برای پروین

کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد در مراسم تجلیل از نخبگان فوتبال آسیا از علی پروین به عنوان یکی از اسطوره‌های فوتبال آسیا تقدیر کند.
کد خبر: ۵۵۶۹۷۵
تندیس AFC برای پروین

قرار است 12 اردیبهشت همزمان با برگزاری انتخابات ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا مراسم تجلیل از بزرگان فوتبال قاره کهن برگزار شود که بر همین اساس علی پروین پس از معرفی فدراسیون فوتبال ایران به عنوان یکی از 17 چهره سرشناس فوتبال آسیا، تندیس AFC را دریافت خواهد کرد.

شاهین رحمانی، مسئول اجرایی کمیته لیگ قهرمانان آسیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تایید این خبر گفت: این مراسم در حاشیه کنگره آسیا برگزار خواهد شد. AFC چندی پیش با ارسال نامه‌ای از کشورهای عضو خواسته بود که نام چهره مورد نظرشان را به کنفدراسیون ارسال کنند که فدراسیون فوتبال ایران هم علی پروین را معرفی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها