
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، کریستوفر نایت 47 ساله در سال 1986 هنگامی که حدود 20 سال داشت خانه پدری را ترک و به جنگل رفت. والدینش تصور می کردند که او به نیویورک رفته است.
او در تمام مدت 27 سال زندگی تنها در جنگل نیازش به مواد غذایی و وسایل ضروری را با سرقت از کمپینگ های دور و نزدیک در جنگل ایالت ماین به ویژه کمپینگ مشهور «پاین تری کمپ» تامین می کرد.
بسیاری از افرادی که برای تعطیلات به این کمپینگ ها می آمدند از وجود کریستوفر اطلاع داشته اما مکان زندگی او را در قلب جنگل بلد نبودند. برخی از آنها برای اینکه کریستوفر وارد چادرهایشان نشود خود مواد غذایی را در بیرون از چادر برای او می گذاشتند.
داون ویلارد رابینسون مدیر کمپینگ «پاین تری کمپ» گفت: این کمپینگ یکی از اماکن مورد علاقه مرد جنگلی برای سرقت بود. او به شیوه ای وسایل مورد نیازش را از این کمپینگ سرقت می کرد که گویی در حال خرید در یک شعبه فروشگاه های زنجیره ای وال مارت است.
سرانجام ماموران پلیس هفته گذشته کریستوفر نایت را هنگام سرقت از این کمپینگ دستگیر کردند. مرد جنگلی ماموران را به محل زندگی اش هدایت کرد.
تری هیوز یکی از مامورانی که کریستوفر را دستگیر کرد در کفرانسی رسانه ای گفت: ابتدا حرف های او را مبنی بر اینکه از سال 1986 در جنگل زندگی می کند و از سال 1990 تا کنون با هیچ انسانی سخن نگفته است باور نمی کردم. اما با دیدن محل زندگی او فهمیدم که راست می گید. شما می توانید از 30 متری محل زندگی او عبور کنید بی آنکه متوجه وجود آن شوید.
وی افزود: مرد جنگلی به من گفت که وقتش را با خواندن کتاب هایی که سرقت می کرده است یا با تماشای آسمان و پرندگان و تفکر سپری می کرده است.
این مامور پلیس تصریح کرد: در محل زندگی مرد جنگلی کپسول های گاز، باتری و مواد غذایی پیدا کردیم که او برای ادامه زندگی به آنها نیاز داشته و این وسایل را سرقت می کرده است.
به نوشته روزنامه محلی پورتلند پرس هرالد، کریستوفر نایت به اتهام سرقت از کمپینگ «پاین تری کمپ» زندانی شده است. مقامات قضایی برای او وجه الضمانی به مبلغ 5000 دلار تعیین کرده اند. اما مرد جنگلی قادر به پرداخت این مبلغ است یا خیر. مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید