نفس مرد معتاد بند آمد

چهار نفر که قصد انتقال یک جوان معتاد به کمپ ترک اعتیاد را داشتند، در میانه راه پس از کشیدن کیسه به سر وی، او را به قتل رساندند.
کد خبر: ۵۵۲۳۰۶

به گزارش پلیس آگاهی تهران، روز سوم فروردین مسئولان بیمارستان فیروزآبادی یک فقره فوت مشکوک را به کلانتری131 شهرری اعلام کردند که با حضور مأموران کلانتری در محل مشخص شد جوانی بیست و هشت ساله در حالی که دارای آثار ضرب وجرح در بدن بوده، به طرز مشکوکی فوت کرده است.

در ادامه مشخص شد چهار جوانی که متوفی را به بیمارستان انتقال داده‌اند، با اطلاع از مرگ وی، قصد فرار داشته‌اند که عوامل انتظامات موفق به دستگیری یکی از آنها به نام فرامرز بیست و سه ساله شده‌اند.

با انتقال فرامرز به کلانتری و آغاز تحقیقات مشخص شد فرامرز همراه سه نفر به نام‌های غلامرضا، ابراهیم و رضا از طرف کمپ ترک اعتیاد... (در غنی‌آباد از توابع شهرری) به محل زندگی متوفی در شهر جدید پردیس مراجعه و قصد انتقال وی به کمپ را داشته‌اند که در مسیر و داخل خودرو، متوفی به قصد فرار با آنها درگیر شده که ابتدا غلامرضا پارچه‌ای را دور گردن وی انداخته و سپس سه نفر دیگر کیسه‌ای را روی سرش کشیده و پس از طی مسیر و رسیدن به تهران، در سه راه افسریه متوجه می‌شوند او (متوفی) قادر به نفس کشیدن نیست.

با شناسایی هویت سه متهم دیگر پرونده، بلافاصله مأموران تجسس ویژه کلانتری به کمپ ترک اعتیاد... مراجعه و هر سه را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها