به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، مطابق یک سنت کهن، پس از مرگ پاپ، انگشتر طلای او به کمک چکش نقره ای ویژه ای خرد می شود، اما اینبار برخلاف سنت همیشگی، مقامات واتیکان تصمیم گرفتند انگشتر پاپ بندیکت شانزدهم را در موزه واتیکان نگهداری کنند. تصمیمی که موجب خشنودی «کلادیو فرانکی» سازنده این انگشتر شد.
خبرنگار یورونیوز در واتیکان به دیدار این جواهرساز رفت و از او در مورد این انگشتر که به آن انگشتر ماهیگیر نیز گفته می شود، سوال کرد.
کلادیو فرانکی گفت: «طی سال ها، دست کم از قرن سیزدهم تاکنون، انگشتر پاپ به عنوان مهر رسمی او برای امضای مدارک به کار می رفته است. به این دلیل هم بود که هنگام مرگ پاپ، برای جلوگیری از جعل هویت او و امضاء اسناد تقلبی، انگشتر را نیز نابود می کردند، اما انگشتر بندیکت شانزدهم مهر و امضای او نبود بلکه نمادی از مقام و جایگاه او بود.»
به این ترتیب، انگشتری که کلادیو فرانکی در سال ۲۰۰۵ ساخت، مانند کناره گیری کم نظیر بندیکت شانزدهم به عنوان یک استثنا در تاریخ کلیسای کاتولیک، ثبت خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم