نتایج مطالعات مرکز پژوهش های اقتصادی و بازرگانی انگلیس که روز سه شنبه منتشر شد، حکایت از این دارد که افزایش قیمت ها، کاهش درآمد خانواده های طبقات پایین و تعقیب سیاست ریاضت اقتصادی توسط دولت، اقشار ضعیف جامعه انگلیس را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.
ˈدر حال حاضر خانواده های کم درآمد بیش از 10 درصد درآمد خود را صرف تهیه حداقل مایحتاج غذایی خود می کنند که در برخی خانواده ها این نسبت تا 25 درصد هم می رسد.ˈ
بر اساس این گزارش، خانواده های کم درآمد انگلیس در حال حاضر مصرف میوه را حدود 20 درصد و مصرف سبزیجات را حدود 12 درصد کاهش داده اند و چنین خانواده هایی در معرض سوءتغذیه و عواقب منفی ناشی از آن قرار دارند.
مرکز پژوهش های اقتصادی و بازرگانی انگلیس اعلام کرد: در حال حاضر پایین ترین دهک جامعه بیش از 23 درصد از درآمد خود را صرف خرید موادغذایی می کند در حالی که بالاترین دهک که ثروتمندین قشر جامعه انگلیس را در بر می گیرد، بطور متوسط حدود چهار درصد از درآمد خود را برای تهیه مواد غذایی هزینه می کند.
در پی بحران اقتصادی سال 2007 میلادی، تعداد خانواده های انگلیسی که کمک های غذایی از سازمان های خیریه دریافت می کنند نیز افزایش قابل توجهی یافته است.
به عنوان مثال در سال 2008 میلادی فقط 26 هزار نفر در فهرست بانک غذایی بنیاد خیریه ˈتراسل تراستˈ قرار داشتند که این رقم در سال 2012 میلادی به 280 هزار نفر افزایش یافت.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید