کشور سفیدپوش می‌شود

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سامانه جدید بارش‌زا به کشور خبر داد و گفت: بر این اساس تا دوشنبه هفته آینده برف و باران بیشتر مناطق کشور را فرا می‌گیرد.
کد خبر: ۵۴۲۹۶۷

عبدالرضا امیدوار شهری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی گفت: این نقشه‌ها نشان می‌دهد دمای هوا در بیشتر نقاط کشور طی روز جمعه افزایش یافته و از روز شنبه نیز یک سامانه بارشی از غرب وارد کشور می‌شود که تا روز دوشنبه در بیشتر نقاط کشور فعال خواهد بود.

وی تصریح کرد:‌ از بعد ازظهر چهارشنبه و طی روز پنجشنبه بارش باران و برف گاهی با وزش باد و سپس کاهش دما در نیمه شمالی استان خراسان رضوی پیش‌بینی شده است و طی روزهای پنجشنبه و جمعه خلیج‌فارس به دلیل افزایش سرعت وزش باد مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وضع هوای کشور در روز شنبه توضیح داد: با ورود سامانه مذکور بارش برف و باران گاهی با وزش باد در استان‌های آذربایجان غربی، شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و ارتفاعات غربی زاگرس مرکزی و سپس استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها