به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرس کانادین، یک زن باردار هنگامی که به سوی بیمارستانی در شهر تورنتو ایالت اونتاریو کانادا می رفت ناگهان دچار درد زایمان شد و نوزاد دخترش را در پیاده رو در میان بارش برف و سرمای سوزان به دنیا آورد.
این واقعه روز یکشنبه در نزدیکی خیابان جین استریت و یورک وودز گیت در هوای 16 درجه زیر صفر رخ داد.
ماموران اورژانس که توسط عابران از این واقعه مطلع شده بودند بلافاصله در محل حاضر شده و مادر و نوزادش را به بیمارستان انتقال دادند. پزشکان پس از معاینه نوزاد مرگ او را اعلام کردند.
دو مامور پلیس که در انتظار پزشک قانونی برای صدور جواز مرگ در سردخانه کنار نوزاد ایستاده بودند ناگهان مشاهده کردند ملحفه ای که پیکرش را پوشانده تکان اندکی خورد. در آن هنگام دو ساعت از اعلام مرگ نوزاد توسط پزشکان سپری شده بود.
یکی از ماموران پلیس ملحفه را کنار زد و گوشش را روی سینه نوزاد گذاشت و صدای ضربان قلبش را شنید. آنها فورا پزشکان را خبر کرده و جان نوزاد را نجات دادند.
این نوزاد خوش شانس اکنون در کمال سلامت در بیمارستان بستری است. مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا