پیش غذا

سالاد ماکارونی

کد خبر: ۵۳۳۵۳۷

ماکارونی فرمی: 2 پیمانه، کدو سبز: 2 عدد، ذرت پخته: نصف پیمانه، هویج متوسط: 2 عدد، زیتون بدون هسته: 20 عدد، پیازچه: 5ساقه، کالباس ژامبون: 100 گرم، نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی: به میزان لازم و 2 عدد لیمو ترش تازه برای تهیه سس سالاد.

در ظرفی آب بریزید و مقداری نمک هم به آن اضافه کنید. ظرف را روی شعله قرار دهید و بعد از جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را درون ظرف بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه بپزد. یادتان باشد مغز ماکارونی باید کاملا پخته و نرم شود. سپس آن را درون آبکش ریخته و آب سرد رویش بریزید و اجازه دهید خنک شود. حالا کدو سبزها را با پوست خلالی و خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. هویج‌ها را هم پوست کنده و نگینی خرد کنید و همراه کدوها تفت دهید. در آخر پیازچه‌ها را هم ریز کرده، تفت داده و بعد از زدن مقداری نمک آنها را کنار بگذارید. سپس ماکارونی را داخل کاسه دیگری بریزید و مواد تفت داده را هم که خنک شده به آن اضافه کنید. ذرت پخته و کالباس ژامبون خرد شده را هم به مواد سالاد اضافه کنید درصورتی که به فکر سلامتتان هستید و نمی‌خواهید از کالباس استفاده کنید، می‌توانید به جای آن مقداری سینه مرغ پخته و ریز کرده درون سالاد بریزید. زیتون‌های بدون هسته را درسته یا ریزشده به مواد اضافه کنید. حالا سالاد را خوب بهم زده و مخلوط کنید. آب لیمو ترش‌ها را در ظرفی بریزید و نمک و فلفل هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این سس سالم را روی سالاد بریزید و ظرف سالاد را درون یخچال بگذارید تا مدت نیم ساعت بماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها