در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در حقیقت این ماده غذایی میتواند زمینهساز بروز بیماریهای مختلف باشد. به همین علت توصیه میشود در مصرف این ماده غذایی احتیاط شود. تخممرغهای محلی در مقایسه با تخممرغهایی که در مرغداریهای بزرگ تولید و بستهبندی میشود، آلودگی بیشتری دارد؛ چرا که در مرغداریهای پیش از اینکه تخممرغها در بازار مصرف توزیع شود، برای مدت زمانی طولانی نگهداری میشود و این کار احتمال آلودگی باکتریایی در تخممرغ را افزایش میدهد. علاوه بر این توصیه میشود حتما تخممرغ در داخل بستهبندی به یخچال منتقل شود. همچنین بهتر است تخممرغ به صورت کاملا پخته مصرف شود تا میزان آلودگی آن کاهش یابد. / huffingtonpost
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد