بالاخره سر در نیاوردیم تخم‌مرغ خوب است یا بد. هر روز خبرهایی درباره ویژگی‌ها و خواص مواد غذایی مختلف می‌شنویم؛ اما نکته جالب توجه این است که گاهی خبرهایی در این حوزه اعلام می‌شود که خبرهای پیشین را نقض می‌کنند و بیشتر موجب سردرگمی مصرف کنندگان می‌شوند. مثلا یک روز محققان اعلام می‌کنند، تخم‌مرغ غذایی کامل است که می‌تواند نیاز بدن به طیف متنوعی از مواد غذایی را تامین کند، روز دیگر اعلام می‌شود که خوردن تخم‌مرغ خطر گرفتگی عروق قلبی را افزایش می‌دهد؛ اما به تازگی خبری مبنی بر شناسایی ده ماده غذایی آلوده‌ای که می‌خوریم اعلام شده است که در این میان ردپایی از تخم‌مرغ هم دیده می‌شود. به گفته محققان تخم‌مرغ همه‌ساله منجر به بیماری بیش از 660 هزار نفر در سطح دنیا می‌شود و 300 نفر را نیز به کام مرگ می‌کشاند.
کد خبر: ۵۳۱۶۴۲

در حقیقت این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های مختلف باشد. به همین علت توصیه می‌شود در مصرف این ماده غذایی احتیاط شود. تخم‌مرغ‌های محلی در مقایسه با تخم‌مرغ‌هایی که در مرغداری‌های بزرگ تولید و بسته‌بندی می‌شود، آلودگی بیشتری دارد؛ چرا که در مرغداری‌های پیش از این‌که تخم‌مرغ‌ها در بازار مصرف توزیع شود، برای مدت زمانی طولانی نگهداری می‌شود و این کار احتمال آلودگی باکتریایی در تخم‌مرغ را افزایش می‌دهد. علاوه بر این توصیه می‌شود حتما تخم‌مرغ در داخل بسته‌بندی به یخچال منتقل شود. همچنین بهتر است تخم‌مرغ به صورت کاملا پخته مصرف شود تا میزان آلودگی آن کاهش یابد. / huffingtonpost

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها