واژگونی تانکر سوخت

خروج تانکر حمل بنزین در بزرگراه شهید بابایی و واژگونی آن موجب قطع یک پای راننده آن شد.
کد خبر: ۵۲۷۵۵۹

به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران با اعلام این خبر گفت: ساعت 4 و 7 دقیقه بامداد دیروز به علت خواب‌آلودگی راننده و ناتوانی وی در کنترل خودرو، تانکر با عبور از گاردریل میانی بزرگراه بابایی نرسیده به دانشگاه امام حسین و ورود به مسیر مخالف، به گاردریل کناری بزرگراه برخورد کرد و با عبور از آن به تپه کنار بزرگراه خورد و واژگون شد.

وی افزود: راننده تانکر در داخل خودرو محبوس شده بود و ماموران اورژانس حاضر در محل برای نجات وی از سازمان آتش‌نشانی درخواست کمک کردند و پس از نجات وی از داخل خودرو و اقدام‌های درمانی اولیه، توانستند جان وی را نجات دهند.مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران تصریح کرد: ماموران اورژانس مصدوم را به بیمارستان منتقل کردند.

عباسی یادآور شد: هنگام تلاش ماموران آتش‌نشانی برای خارج کردن راننده محبوس در تانکر، دکل برقی که در محل وجود داشت، سقوط کرد و موجب برق‌گرفتگی یکی از ماموران آتش‌نشانی شد که وی نیز به بیمارستان انتقال یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها