سیگنال‌های جدید از آمریکا

نزدیک شدن به زمان دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 که اولین دور این مذاکرات در دولت جدید اوباما به حساب می‌آید، سبب شده است تا سیگنال‌های متفاوتی از محافل امنیتی ـ دیپلماتیک آمریکا در قبال پرونده هسته‌‌ای ایران ارسال شود. به نحوی که در کنار یادداشت معنادار گری سیک در «سی ان ان» مبنی بر لزوم توافق بر سر پذیرش غنی سازی و لغو تحریم‌ها، تعدادی از متخصصان امنیت ملی آمریکا نیز با انتشار گزارشی از لزوم لغو تحریم‌ها علیه ایران سخن گفتند.
کد خبر: ۵۲۱۷۴۵

گری سیک در مطلب خود عنوان کرد: «فرصتی تاریخی در مذاکرات هسته‌ای با ایران شکل گرفته است و احتمال توافق با ایران بر سر پذیرش غنی‌سازی این کشور و لغو بخشی از تحریم‌ها وجود دارد.»
 
وی در ادامه نیز کلید حل این مشکلات را ایران دانسته و می‌نویسد: «در این باره که کار را باید از کجا شروع کرد، احتمالا امیدوارکننده‌ترین رشته‌ای که در تلاش برای حل مشکل خاورمیانه باید کشیده شود، مسئله ایران است.»
 
درهمین حال گروهی از متخصصان امنیت ملی آمریکا نیز با انتشار گزارشی، با اعلام این‎که تحریم‎های واشنگتن علیه جمهوری اسلامی گامی رو به جلو را منجر نمی‎شود، تاکید کرده‎اند که این تحریم‎ها باید برداشته شوند.

این گزارش که «ارزیابی سود و زیان تحریم‎های بین‎المللی علیه ایران» نام دارد، از جانب بیش از ۳۰ سیاست‎گذار اسبق آمریکایی، افسران اسبق ارتش این کشور و متخصصان مستقل منتشر شده است.

مهرعلیزاده: کاندیدا می شوم

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت هشتم گفت: آماده‌ام در صورت اجماع اصلاح طلبان بر روی بنده به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، از سوی این طیف در معرض رای مردم در انتخابات آتی قرار بگیرم.

محسن مهرعلیزاده در گفتگو با مهر، در توضیح اجماع ملی افزود: باتوجه به اقبال مردم از دولت اصلاحات، اگر اصلاح طلبان آمادگی خود را برای انتخابات به صورت جدی اعلام کرده و در این حوزه کاندیدای مشخص و مطلوبی معرفی کنند، به شرط انجام اجماع و پرهیز از تعدد کاندیداها، شانس زیادی برای پیروزی در انتخابات داشته باشد.

وی که یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نهم (1384) بود، در پاسخ به این سئوال که شما خود را به عنوان یکی از گزینه هایی که می تواند مورد اجماع قرار بگیرد، معرفی می کنید؟ تصریح کرد: چون بنده تجربه حضور در انتخابات سال 84 را دارم، در چند استان رای اول را کسب کردم و برنامه ای تحت عنوان دولت رفاه به مردم ارائه داده ام، خود را به عنوان یکی از مصادیق مورد اجماع معرفی کرده ام.

معاون رئیس جمهور دولت اصلاحات در پاسخ به این سئوال که برنامه شما همان دولت رفاه سال 84 خواهد بود، گفت: برنامه و شعار بنده برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده دولت رفاه خواهد بود.

افشای دروغ پراکنی اسرائیل

دیپلماتهای غربی اعلام کرده اند تل آویو اخبار نادرستی درباره فعالیتهای هسته ای ایران منتشر می کند که این اقدام تاثیر منفی بر فعالیتهای غرب برای توقف برنامه هسته ای ایران داشته است.

روزنامه انگلیسی گاردین نوشت : دیپلماتهای غربی معتقدند اقدامات اسرائیل در ارائه اطلاعات نادرست از برنامه هسته ای ایران نتایج معکوسی داشته و تحقیقات از فعالیتهای هسته ای ایران در گذشته و رویکردهای فعلی تهران را زیر سئوال می برد.

یکی از این موارد، گزارش اخیر خبرگزاری آسوشیتدپرس است که اطلاعاتی درباره جزئیات آزمایشی موسوم به انفجار هسته ای در مقایس محدود را می دهد، اما دانشمندان به زودی متوجه این اشتباه می شوند و اهمیت و درستی گزارش آسوشیتدپرس را زیر سئوال می برند.

گاردین نوشت: اطلاعات افشا شده اخیر که بعدها مشخص شد بخشی از گزارشهای اطلاعاتی در خصوص تلاش ایران برای دست یافتن بر سلاح هسته ای است، تحقیقات آژانس بین المللی انرژی اتمی را زیر سئوال می برد.

روابط زهر ماری

تمامی مبادلات بازرگانی میان ایران و ایالات متحده متوقف شده است. تمامی مبادلات؟ خیر، هنوز یک محصول کوچک وجود دارد که تحریم ها را به چالش می کشد، زیرا این یک محصول حیاتی برای نیروهای آمریکایی در افغانستان محسوب می شود. پادزهر مار ساخت ایران کمک می کند تا بتوان با خزندگان هندوکوش مبارزه کرد.

به نوشته هفته نامه آلمانی اشپیگل، روابط ایران و ایالات متحده سال هاست که به شدت تیره شده، ولی یک استثناء در این میان وجود دارد: پادزهر برای نیش مار. نیروهای نظامی آمریکایی در افغانستان زمانی که موضوع نیش کبراهای آسیای مرکزی به میان آید، به دانش و تحقیقات دولت ایران وابسته می شوند. در این مناطق مارهای زهرآگین بسیاری زندگی می کنند.

علی رغم تحریم های اعمال شده علیه ایران، وزارت دفاع آمریکا اقدام به خرید پادزهر از ایران می کند. از ماه ژانویه ۲۰۱۱ تعداد ۱۱۵ آمپول که هر یک ۳۱۰ دلار قیمت دارند خریداری شده. به نظر می رسد که محصولات انستیتو رازی به عنوان "اولین گزینه" برای مداوای نیش مارهای افغانستان کارآمد باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها