«علامت سوال» در شبکه 2

گروه نوجوان شبکه دو سیما فردا ( 19 آذر ) از ساعت 17:30 تا 18 برنامه « علامت سوال » به تهیه‌کنندگی محمد صراف را روی آنتن می‌برد.
کد خبر: ۵۲۱۲۲۴

به گزارش روز شنبه جام‌جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سیما، علامت سوال برنامه‌ای مستند - گزارشی است که در 52 قسمت 30 دقیقه‌ای تولید شده و به بررسی ساختار آموزش و پرورش و نقش این ارگان مهم در تعلیم و تربیت فرزندان ایران زمین می‌پردازد.

این برنامه با تدارک آیتم‌های تازه و جذاب به سوال‌های تمامی گروه‌های سنی درباره موضوعات مرتبط با آموزش و پرورش پاسخ می‌دهد و در هر قسمت از آن سه اپیزود و دو زنگ تفریح دارد که در آن موضوعاتی مثل کتاب‌های درسی و فضاهای آموزشی مطرح می شود.

هچنین در این برنامه موضوعات مبتلابه دانش آموزان استثنایی، تیز هوش و عادی در گروه‌های مختلف سنی را مورد توجه قرار گرفته و برای رسیدن به پاسخ سوالات آنان به سراغ کارشناسان مختلف حوزه و مسئولان مختلف آموزش و پرورش می‌رود.

تهیه کننده علامت سوال با بیان این‌که لوکیشن‌ این برنامه کاملا بر موضوعات انتخاب شده، مبتنی است، گفت: در این برنامه به دبستان‌ها، مدارس راهنمایی و دبیرستان در تهران و شهرستان‌های مختلف مثل اراک، قم و قسمت‌هایی از شمال کشور و بخش‌های مختلف وزارت آموزش و پرورش و موارد دیگر سرک کشیدیم تا به فراخور موضوع اصلی، با معلم‌ها، کارشناسان، مدیران و 2سیاستگذاران گفت و گو کنیم.

این تهیه کننده با اعلام این که برای تعیین موضوعات برنامه کار کارشناسی مفصلی صورت گرفته است، گفت: تحقیق و نویسندگی این برنامه و انتخاب موضوعات « علامت سوال » را به مرتضی نظری سپردیم، فردی که خود در حوزه آموزش و پرورش صاحب نظر است و پس از تحقیقات بسیار موضوعاتی را به برنامه ارائه کرد که از نیازهای امروز جامعه به حساب می‌آیند.

از عوامل علامت سوال می‌توان به شاهو زندی و بیژن اعرابی ( کارگردان )، هادی زارع یکتا ( مدیر تولید )، وحید نجف زاده و هادی لشکری ( تصویربردار )، حمید شهبازی و مهدی زیدی ( تدوین ) و ابوالفضل آقاخانی ( مجری ) اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها