راننده تاکسی درستکار

یک راننده تاکسی سنگاپوری مبلغ 1.1 میلیون دلار سنگاپور را که مسافرانش در اتومبیلش جا گذاشته بودند به آنها باز گرداند.
کد خبر: ۵۱۷۳۱۹

به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، "سیا کا تیان" راننده تاکسی 70 ساله  در صندلی عقب اتومبیلش یک ساک پلاستیکی مملو از اسکناس های 1000 دلاری سنگاپور را یافت. وی باور نمی کرد که چنین مبلغ هنگفتی را پیدا کرده است.

وی روز سه شنبه به روزنامه "استریتز تایمز" سنگاپور گفت: اطمینان داشتم که ساک محتوی کمتر از 200 هزار دلار نیست.

هنگامی که "سیا کا تیان" ساک حاوی پول را به قسمت اشیای گمشده شرکت تاکسیرانی برد همکارانش اسکناس ها را شمرده و متوجه شدند که مبلغ دقیق 1.1 میلیون دلار سنگاپور معادل اندکی بیش از 700 هزار یورو است.

این مرد که مدت 31 سال است که راننده تاکسی است ، تصریح کرد: مقدار پول برایم اهمیت نداشت. این پول متعلق به من نبود. بنا براین چه کاری با این پول می توانستم انجام دهم؟

راننده درستکار مالک پول ها را که یک زوج  تایلندی بودند یافت و پول را به آنها بازگرداند. زوج تایلندی به راننده درستکار پاداش دادند اما مبلغ آن مشخص نشده است. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها