در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز دوشنبه جامجم آنلاین، در این جشن فرهنگی که به همت فرمانداری چالوس و مسئولان مرزن آباد در شهر مرزن آباد برگزار شد، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر کل ارشاد اسلامی مازندران درخصوص اهمیت این روز گفت: امروز گرد هم آمدیم تا نسبت به نیاکان خود پیمان ببندیم که این جشن ها به معنی آن است که مردم ما می نوانند در مکتب تشیع و حکومت شیعی و در ولای ولی امر مسلمین باشند. و باید پیروی از خون شهدا و تجدید بیعت با اجداد و نیاکان ما که تاریخ حکومت علویان را به همراه خود دارند سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.
دبیر ستاد روز ملی مازندران افزود: امروز جشن باشکوه بیانگر عظمت و شکوه نام مازندران است و مرزن آباد به عنوان اولین بیعت گاه علویان دراین استان بر روی تاریخ علویان آغوش باز کرده است تا با برپایی همایش ملی تشیع و تبرستان و نیز جشن روز ملی مازندران نقش خودرا خوب ایفا کند. واین جشن ملی روز پاسداشت تاریخ اجدادی ماست.
مهندس جعفر ردایی شهردار مرزن آباد با قدرانی از مهمانان همایش ملی تشیع و تبرستان و نیز جشن ملی مازندران گفت: برپایی این دو همایش بزرگ ملی درشهر مرزن آباد روزی بزرگ و به یاد ماندنی را برای این شهر درحال توسعه رقم زده است. که استقبال بی نظیر مردمی نشان از اهمیت تاریخ و آداب و سنن پیشینیان ما دارد.
ردایی افزود: مرزن آباد ظرفیت های پنهان و بالقوه ای دارد که بایستی با تلاش بیشتر مسئولان شهری و کمک فرمانداری واستانداری شکوفا شوند. و برگزاری این دو همایش ملی در شهر مرزن آباد نقطه عطفی در تاریخ این دیار است.
قدیر رضایی واحمدی لاشکی فرماندار و نماینده مجلس هریک درسخنانی به اهمیّت این برگزاری با شکوه روز مازندران پرداختند.
کلاردشت - رسولی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: