در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، کمیته تحقیق پلیس روسیه اعلام کرد که روز گذشته سه مامور پلیس شهر مسکو که یک جوان 22 ساله آذربایجانی را با 77 ضربه چاقو به قتل رسانده بودند، دستگیر شده اند.
ماموران پلیس این جوان را که با وی آشنایی داشتند در روز پنجم سپتامبر به قتل رسانده و اتومبیل ب ام و او را سرقت کردند. آنها جسد را در جنگلی در حومه مسکو پنهان کرده اما یک هفته بعد جسد کشف شد.
سه مامور قاتل سپس با خانواده جوان تماس گرفته و ادعا کردند که او را ربوده و برای آزادی اش 150 هزار یورو باج خواستند.
کمیته تحقیق پلیس روسیه افزود: در پی تحقیقات گسترده روز سه شنبه سه مامور پلیس دستگیر شده و تمام مقامات پاسگاهی که این پلیس ها در آنجا کار می کردند از مقام خود معزول و اخراج شدند.
کمیته تحقیق خاطر نشان کرد: این سه مامور به نام های دمیتری کولوتکین، الکساندر ولاسنکو و آرتیوم شوباک به قتل جوان آذربایجانی اعتراف کرده و جزییات قتل را در بازجویی فاش کرده اند. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: