دستگیری دزدهای نقابدار

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری چهار سارق زورگیر خبر داد و گفت: این متهمان با پوشاندن چهره از منزل دانشجویان سرقت می‌کردند.
کد خبر: ۵۱۲۴۵۵

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سیدمحمدحسن جعفری‌نژاد در ارتباط با رسیدگی به پرونده سارقان نقابدار گفت: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر این‌که چهار سارق نقابدار وارد منزل دانشجویان پسر شده و با تهدید چاقو و قمه لپ‌تاب و تلفن همراه دانشجویان را سرقت کرده و متواری شده‌اند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در پی این شکایت، ماموران پس از سه ماه دو نفر از سارقان را شناسایی و آنها را دستگیر کردند.

جعفری‌نژاد گفت: با جمع‌آوری اسناد و مدارک، متهمان در بازجویی‌ها به سرقت به عنف با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کردند که با هماهنگی قضایی دو همدست دیگر آنها نیز دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در تحقیقات پلیسی مشخص شد متهمان افرادی معتاد و ولگرد بوده که با شناسایی محل سکونت دانشجویان و با پوشاندن چهره، اموال باارزش آنها را سرقت ‌کرده‌اند.

جعفری‌نژاد با بیان این‌که اموال مسروقه به مالباخته‌ها برگردانده شد و متهمان نیز تحویل مراجع قضایی شدند، اظهار کرد: پلیس با متخلفان و قانون‌شکنان بشدت برخورد می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها