عناوین خبری روزنامه‌های صبح امروز

رانندگی به سبک آتاری

روزنامه‌های صبح امروز ایران مهمترین عناوین خبری صفحه اول خود را به مسائلی همچون ورود خرمای چینی به ایران،سیر نزولی قیمت دلار در بازار،رانندگی به سبک آتاری،و اکنون نامه آیت الله به رئیس جمهور،تکذیب افزایش قیمت مسکن مهر،عیدی کارمندان افزایش نمی‌یابد،هاشمی:دعواهای سیاسی برای کشور و نظام سم است،بعد از سلام...،مهار موفق سوداگری ارزی و... که برخی از آنها در زیر می‌آید.
کد خبر: ۵۱۱۱۴۳

خراسان:رانندگی به سبک آتاری

به دلیل نامناسب بودن وضعیت حمل ونقل عمومی در کلان شهرها نظیر کمبود وسایط حمل ونقل عمومی بسیاری از شهروندان برای سفرهای درون شهری خود از خودروهای شخصی استفاده می کنند. طوری که تازه ترین آمار نشان می دهد میلیون ها وسیله نقلیه در شهرهای کشور در حال تردد است.هرچند ظرفیت محدود خیابان ها و نبود پارکینگ عمومی در بسیاری از نقاط کلان شهرها نقش به سزایی در ایجاد گره های کور ترافیکی دارد، اما باید بپذیریم که نداشتن سبک و فرهنگ رانندگی در بسیاری از موارد عامل اصلی ترافیک است.حرکت نکردن بین خطوط، سرعت و سبقت های غیرمجاز، حرکت های مارپیچ، توجه نکردن به علائم راهنمایی و رانندگی، عدم رعایت حق تقدم در تقاطع ها و... از جمله فرهنگ های نادرست رانندگی است که متاسفانه از نظر برخی رانندگان ارزش تلقی شده و اگر راننده ای به قوانین احترام بگذارد و با سرعت مجاز حرکت کند باید بوق های ممتدی که نثارش می شود را به جان بخرد!توجه به فرهنگ صحیح رانندگی و ضرورت تغییر سبک و سیاق برخی از رانندگی های فعلی موضوع گزارشی است که از سلسله گزارش های «سبک زندگی» تهیه شده و در ادامه می خوانید:

مسیر ویژه مخصوص سایر خودروها!!

هرچند در ابتدا ورودی مسیر ویژه یکی از خیابان های شهر تابلویی درج شده که بر اساس آن فقط ورود اتوبوس های سازمان اتوبوس رانی در این مسیر مجاز اعلام شده است اما به غیر از اتوبوس ها، تردد سایر خودروهای شخصی و البته موتورسیکلت ها هم در این مسیر دیده می شود!بخش اعظمی از این مسیر ویژه با نرده های فلزی جدا شده است و بخش های اندکی از آن نیز به وسیله میله های پلاستیکی باتومی. این مسیر در یک تقاطع قطع می شود و فرصت خوبی را ایجاد می کند که با برخی از رانندگان متخلف که از مسیر ویژه اتوبوس ها استفاده کرده اند گفت وگو کنیم. راکب یک موتورسیکلت که خود تا چند لحظه پیش از مسیر ویژه استفاده کرده است(!) می گوید: باید یاد بگیریم که به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذاریم، هر روز صبح تا ساعت ۱۰ در این تقاطع افسر پلیس حضور دارد و راننده های متخلف را جریمه می کند ولی وقتی افسر می رود نیز نباید شرایط طوری باشد که راننده ها تخلف کنند، باید این مسائل فرهنگ سازی شود!وی در پاسخ به این سوال که چطور خودتان با علم به این قضایا مرتکب تخلف شده اید نیز می گوید، البته تردد موتورسیکلت لطمه ای به کار نمی زند چون موتور فضای زیادی از مسیر را اشغال نمی کند!

پارک دوبله با فلاشر

در یکی از خیابان های شهر که به دلیل وجود تعداد زیادی از مغازه ها و فروشگاه های متنوع عملاً به یکی از مراکز خرید شهروندان تبدیل شده است خودروهای زیادی را می بینیم که به دلیل نبود جای پارک در حاشیه این خیابان که در هر طرف تنها ۳ لاین برای تردد خودروها دارد به صورت دوبله پارک کرده اند.

یک شهروند با انتقاد از این مسئله می گوید: مشکل پارک دوبل خودروها با فلاشر روشن حل نمی شود و متاسفانه بسیاری از رانندگان بدون توجه به حقوق دیگران خودروهای خود را به صورت دوبله پارک می کنند تا خریدشان را انجام دهند و تنها لطفی که می کنند این است که چراغ های راهنمای خودرو را روشن بگذارند.وی که خود را نیک فرجام معرفی می کند معتقد است حتی جریمه پلیس نیز نمی تواند این مشکل را حل کند چرا که در بسیاری از موارد راننده پشت فرمان خودرو می نشیند و به محض رویت پلیس حرکت می کند!با این حال وی می افزاید: باید با احداث پارکینگ های طبقاتی این فرهنگ را به رانندگان آموزش دهیم که به جای توقف دوبله از پارکینگ استفاده کنند.

بوق های ممتد و الفاظ ناشایست

متاسفانه باید اذعان کرد بوق های ممتد و به کار بردن الفاظ ناشایست بخشی از فرهنگ رانندگی بسیاری از راننده های شهر شده است. این مسئله به ویژه در چهارراه ها و پشت چراغ قرمز دیده می شود. در یک تقاطع بعد از حدود ۳ دقیقه چراغ قرمز تنها برای چند ثانیه چراغ سبز می شود و طبیعی است که تنها خودروهای نزدیک به تقاطع می توانند در این مدت زمان کوتاه از تقاطع عبور کنند و خودروهای دیگر دوباره پشت چراغ قرمز معطل خواهند شد. اما گویا برخی از رانندگان انتظار دارند در این زمان کم تمامی خودروهای مقابل آن ها از تقاطع عبور کنند. بر همین اساس ، محقق نشدن این مسئله را در «سریع نبودن» رانندگان خودروهای جلویی می دانند و با بوق های ممتد و بعضاً به کار بردن الفاظ ناشایست اعتراض خود را نسبت به این مسئله ابراز می کنند.یک راننده با بیان این که تا چندی پیش در بیشتر چراغ قرمزها از تایمر استفاده می شد ولی اکنون بسیاری از آن ها جمع آوری شده است می گوید: استفاده از تایمر خوب است به عنوان مثال وقتی شما می دانید که ۳ دقیقه چراغ قرمز است می توانید خودروها را خاموش کنید و حتی در این فاصله یک تماس تلفنی هم داشته باشید ولی از آن جا که فرهنگ استفاده از تایمر وجود ندارد همان بهتر که آنها را جمع آوری کنند. وی می افزاید: بسیاری از رانندگان وقتی می بینند تنها یکی دو ثانیه به قرمز شدن چراغ مانده است به جای کم کردن سرعت و توقف پشت خط ایست برعکس پایشان را بر پدال گاز فشار می دهند تا پشت چراغ قرمز معطل نشوند، آن سوی چهارراه نیز برخی از رانندگانی که پشت چراغ قرمز هستند در ثانیه های آخر شروع به حرکت می کنند و همین عجله های بی مورد باعث سوانح و تصادف های رانندگی می شود.

رانندگی به سبک آتاری

«تا چند سال پیش که همه اتوبوس های سازمان اتوبوس رانی دولتی بودند، مسافران به دنبال اتوبوس ها می دویدند اماحالا با ورود اتوبوس های بخش خصوصی به ناوگان حمل و نقل عمومی این راننده های اتوبوس هستند که به دنبال مسافرند!» یک شهروند با بیان این مسئله می گوید: متاسفانه برخی از راننده های اتوبوس برای این که بتوانند مسافر بیشتری سوار کنند با سرعت سرسام آوری حرکت می کنند، طوری که هرکسی نداند احساس می کند راننده های اتوبوس در حال برگزاری مسابقه رانندگی هستند.وی سبک رانندگی برخی از شهروندان را به بازی آتاری تشبیه می کند و می افزاید: لایی کشیدن های متوالی، سرعت های غیرمجاز، سبقت های از سمت راست و ... بسیاری از خیابان های شهر را به محیط بازی آتاری شبیه کرده است.

دنده عقب در بزرگراه

در حاشیه یکی از بزرگراه های شهر صف نسبتاً طولانی از خودروها در مقابل یک جایگاه عرضه کننده سوخت CNG کشیده شده است. علاوه بر این که صف این خودروها می تواند مشکلات ترافیکی ایجاد کند حرکت دنده عقب برخی از رانندگان درطول این صف نیز مصداق عینی مثال «قوز بالای قوز» شده است. برخی از افراد برای صرفه جویی در مصرف سوخت به جای این که از دوربرگردان بالایی تغییر مسیر دهند و در انتهای صف CNG توقف کنند، به موازات صف با دنده عقب حرکت می کنند تا به انتهای آن برسند. یک شهروند که در صف CNG معطل است در این باره می گوید: بارها شاهد بوده ام که یک خودرو از سمت راست سبقت می گیرد و با خودرویی که دنده عقب به انتهای صف می رود به شدت تصادف می کند.

به نظر می رسد کتاب قوانین راهنمایی و رانندگی که هنگام اخذ گواهینامه از آن نمره قبولی گرفته ایم را باید دوباره بخوانیم و این بار به آن عمل کنیم .

جام جم

مراجع تقلید:مسئولان اختلافات را کنار بگذارند
سخنگوی کاخ‌سفید: «اوباما» آماده بررسی مذاکره با ایران است
روسیه: جلوی هر قطعنامه‌ای برای حمله به ایران را می‌گیریم
ورود خرمای چینی به ایران

کیهان

وزیر اطلاعات:بازداشت اخلالگران بازار ارز ادامه می‌یباد
سیر نزولی قیمت دلار در بازار
پاسخ یت الله آملی لاریجانی به نامه دوم احمدی نژاد
موافقت دولت سوریه با برقراری آتش بس در روز عید قربان

خراسان

عرفات است این جا، در حوالی ملکوت
لاوروف: غنی سازی ۲۰ درصدی توسط ایران کاملا قانونی است
پاسخ رئیس قوه قضاییه به نامه رئیس جمهور درباره بازدید از زندان اوین
رانندگی به سبک آتاری

جمهوری اسلامی

اخطار شدیداللحن روسیه به ترکیه
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به حریم سودان
بزگشت پیکر مطهر 17 شهید دفاع مقدس به آغوش میهن اسلامی
رئیس قوه قضاییه:رئیس جمهور حق دخالت در امور قوا را ندارد

ابرار

آملى لاریجانى، احمدى نژاد رابه «فهم نادرست از اختیارات قانونى» متهم کرد
لاریجانى:سخنان روز یکشنبه کامران نماینده اصفهان صددرصد خلاف بود
احتمال منتفى شدن طرح سؤال از احمدى نژاد
فرمانده مرزبانى ناجاخبر داد:آمادگى جسمانى و تناسب اندام مرزبانان در دستور کار!

رسالت

حضرات ایات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی:مشکلات مردم و گرانی را حل کنید
چرا ایجاد تنش در کشور حرام است
وزیر اطلاعات:سرویس‌های بیگانه در اخلال بازار ارز نقش داشتند
توافق سوریه با آتش بس در عید قربان

قدس

استدلال‌های آملی لاریجانی برای احمدی نژاد
بانک مرکزی نرخ طلا و ارز را تعیین کند

سیاست روز

و اکنون نامه آیت الله به رئیس جمهور
مسکو به هیچ قطعنامه ضد ایرانی تن نمی‌دهد
اولویت‌بندی، نسخه‌ای برای درمان بیماری حاد واردات!
بازار طلاق پر رونق شد؛ ازدواج از سکه افتاد

تهران امروز

پاسخ آیت الله لاریجانی به احمدی نژاد
تذکر دوباره مراجع به مسئولان درباره گرانی
تشریح وضعیت50 بازداشت‌شده ارزی
تکذیب افزایش قیمت مسکن مهر

آفرینش

جزییات آزمون دکتری سال 92 تشریح شد
آیت الله هاشمی رفسنجانی:اختلاف‌افکنی و ایجاد دعواهای سیاسی برای نظام اسلامی سم است
آیت الله لاریجانی:مصلحت نمی‌دانم که اینگونه نامه‌ نگاری‌ها علنی باشد
حذف کنکور 92 در رشته‌محل‌های کم تقاضا

حمایت

پاسخ حقوقی رئیس دستگاه قضا به نامه سیاسی رئیس جمهور
 وزیر اطلاعات خبر داد؛نقش‌آفرینی کشورهای منطقه در اخلالگری بازار ارز
مراجع عظام تقلید:برای حل مشکلات اقتصادی مردم اقدام کنید
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی:راه برون رفت از مشکلات، بازگشت از مسیر اشتباه است  

جوان

دعای عرفه امسال را خلبانان شهید به اسمان می‌برند
پاسخ رئیس قوه قضاییه به نامه دوم رئیس جمهور
50 موشک مقاومت فلسطین بر سر صهیونیست‌ها اوار شد
مرگ مرموز مهندس جوان در هوای بارانی

ملت ما

کارنامه دولت در برنامه چهارم توسعه
درخواست‌هایی فراتر از توقف تعطیلی و انتقال
پاسخ آملی لاریجانی به نامه دوم احمدی نژاد
وزیر اطلاعات:بیشترین تحرک اخلالگران ارزی ایجاد فضای روانی بوده است

آرمان

پاسخ قاضی القضات به نامه احمدی نژاد
واکنش مراجع و نمایندگان:مشکلات مردم را حل کنید
عیدی کارمندان افزایش نمی‌یابد
وزیر اطلاعات:در مورد جمشید بسم‌الله صبر کنید

ابتکار

انتقاد تند مراجع تقلید از دولت و مجلس
پاسخ صریح آیت الله آملی لاریجانی به نامه احمدی نژاد
روایت وزیر اطلاعات از اقدامات اخلالگران بازار ارز
هاشمی:دعواهای سیاسی برای کشور و نظام سم است

مغرب

بعد از سلام...
جزئیات تجاوز هوایی رژیم اسرائیل
ایجاد تنش در جامعه حرام است
در بابا مناظره‌های آن آقا

دنیای اقتصاد

مهار موفق سوداگری ارزی
نخستین ارزیابی رسمی منتشر شد؛کارنامه دولت در برنامه چهارم 
«اپل» تسلیم بازار شد؛عبور از خط قرمز «استیو جابز»
 رییس قوه‌قضائیه پاسخ داد؛واکنش به نامه رییس‌جمهور 

گسترش صنعت

مشارکت بخش خصوصی در تامین ارز تولید
ردپای سرویس‌های بیگانه در اخلال بازار ارز
لکوموتوی بومی می‌آید
رصد واردات با ارز مرجع از ترخیص تا مصرف

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها