عقب نشینی صهیونیستها

چند روز پس از نفوذ شگفت آور پهپاد حزب الله لبنان به عمق 150 کیلیومتری سیستم دفاعی رژیم صهیونیستی موسوم به "گنید آهنین"، رئیس رژیم صهیونیستی از تهدیدهای سابق نظامی عقب نشست و گفت: ما ترجیح می دهیم موضوع هسته ای ایران از طریق مذاکره یا تحریم های اقتصادی حل شود..
کد خبر: ۵۰۸۷۸۲

خبرگزاری فرانسه نوشت: " شیمون پرز" رئیس رژیم صهیونیستی در دیدار با وزیر خارجه برزیل از مسئولان این کشور خواست تا دیدارهای آتی خود با رئیس جمهور کشورمان را تحریم کنند.
 
شیمون پرز در اظهاراتی مداخله جویانه با اشاره به روابط نزدیک " داسیلوا" رئیس جمهور سابق برزیل با ایران و نقش او در پیشبرد توافق هسته ای سه جانبه ایران ، برزیل و ترکیه در سال 2010 گفت : من در همان زمان به رئیس جمهور داسیلوا گفتم که نشستن و صحبت کردن با مردی که هولوکاست را زیر سوال می برد اشتباه است.

انتخابات مساله اول ما نیست

موسوی خوئینی‌ها مرد خاکستری اصلاحات در دیدار با اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران گفت:ما داعیه اصلاحات داریم و انتخابات مساله اول ما نیست. مسئولیت ما بالاتر از مساله ریاست جمهوری است و اصلاح طلبی را یک رفتار دینی میدانیم.

به گزارش سایت جرس،وی افزود: تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی برگزاری یک انتخابات آزاد و شفاف است، به گونه ای که همه شرکت کنندگان در انتخابات، نتایج آنرا قبول کنند.

خوئینی‌ها شرط انتخابات آزاد را حضورافرادی مانند  موسوی و کروبی  در صحنه انتخابات دانست اما توضیح نداد چرا در جریان انتخابات سال 88 آنان نتیجه انتخابات را نپذیرفته و کشور را مدتی دچار آشوبهای خیابانی کردند.

تحریم‌ جدید اروپا علیه ایران

«گیدو وستروله»، وزیر خارجه آلمان از تصویب تحریم‌ها ی جدید اتحادیه اروپا علیه ایران خبر داد.

به گزارش «تابناک»، نشست امروز اتحادیه اروپا افزون بر دستورکارهای اقتصادی برای منطقه یورو، دربردارنده گفت‌وگوها و تصمیماتی درباره بسته جدید تحریم علیه ایران، وضعیت سوریه و تنش میان این کشور با ترکیه و همچنین درخواست از روسیه برای دست کشیدن از حمایت بشار اسد است.

بسته جدید تحریم‌های پیشنهادی اروپا علیه ایران گویا پس از تحریم نفتی، سخت‌ترین تحریم‌های وضع شده باشد. این تحریم‌ها مراودات مالی بانک‌های اروپا با سیستم مالی ایران، تحریم گازی ایران و برای نخستین بار، تحریم صنایع مخابراتی را در بر می‌گیرد.

نامزد ناشناخته اصلاح طلبان

دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات گفت: اصلاح طلبان نامزدی دارند که به آن در سطح جامعه پرداخته نشده و اکثر اصلاح‌طلبان بر روی وی نیز به اجماع می‌رسند.

محمدزارع فومنی دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات در گفتگو با فارس اظهار داشت: جبهه مردمی اصلاحات و سایر گروه‌های اصلاح‌طلب به دنبال نیروهای معتدل و کارآمد هستند.

دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات با تأکید بر اینکه آینده متعلق به کسانی است که در چارچوب نظام و معتقد به امام(ره) و منویات مقام معظم رهبری باشند، تصریح کرد: جریانی در بین جریان اصلاح‌طلب وجود دارد که مدام می‌گوید ما موفق نمی‌شویم و در انتخابات شرکت نمی‌کنیم.

جنگ سایه به سایه علیه ایران

یک نشریه آلمانی تاکید کرد خط زدن نام گروهک منافقین از لیست ترور که اخیرا توسط آمریکا انجام شده است اقدامی بی جا و نادرست بود.

نشریه "دی سایت" در تحلیلی با اشاره به اقدام آمریکا مبنی بر خط زدن نام سازمان مجاهدین خلق از لیست ترور خود این اقدام را یک خطا از طرف ایالات متحده ارزیابی کرده و نوشت: این اقدام آمریکا که اخیرا رسما آن را اعلام کرده است اذعان به این مطلب است که جنگ سایه به سایه علیه ایران همچنان در جریان است.

نویسنده در ادامه خاطر نشان کرد که با حذف نام سازمان مجاهدین خلق از لیست ترور آمریکا حالا این سازمان یک گروه مخالف مجاز محسوب می شوند که می توانند به راحتی در آمریکا لابی داشته باشند و اجازه دارند برای خود کمکهای مالی و هدیه جمع آوری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها