دردسرهای ارثیه پدری

رئیس پلیس آگاهی استان البرز از دستگیری جاعلی خبر داد که با معرفی خود به عنوان وکیل، گواهی واریز مالیات بر ارث تهیه می‌کرد.
کد خبر: ۵۰۵۳۳۷

به گزارش ایسنا، سرهنگ حمیدرضا گل‌صباحی گفت: بیست و سوم مرداد امسال پرونده‌ای با شکایت اداره کل امور مالیاتی استان البرز از سوی شعبه پنجم دادسرای عمومی و انقلاب کرج برای بررسی به پلیس آگاهی ارجاع داده شد. وی افزود: در این پرونده اداره کل امور مالیاتی البرز علیه دو نفر به اسامی بهروز و طاهره با موضوع فرار مالیاتی شکایت کرده بود.

وی با بیان این‌ که نماینده حقوقی سازمان با حضور در پلیس آگاهی عنوان کرد که بیست و پنجم تیر امسال یک فقره گواهی واریز مالیات بر ارث به ارزش 150 میلیون ریال به نام مرحوم علی‌اکبر توسط دو نفر از وراث به نام‌های بهروز و طاهره به واحد مالیاتی ارائه شد، گفت: این فرد عنوان کرد که پس از بررسی مشخص شد این گواهی فاقد سابقه بوده و جعلی است.

رئیس پلیس آگاهی البرز با بیان این ‌که با اخذ مجوز لازم قضایی بهروز و طاهره احضار و از آنان در مورد چگونگی جعل تحقیق شد، که با اعتراف آنها رد پای یک متهم دیگر به دست آمد و این فرد نیز دستگیر شد و به جعل عنوان وکیل و گواهی مالیات بر ارث با دریافت مبالغ گزاف اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها