استعفای دولت رفیق حریری

جام جم آنلاین : دفتر رفیق حریری نخست وزیر لبنان روز چهارشنبه 20 اکتبر اعلام کرد رفیق حریری استعفای هیات دولت را به امیل لحود رئیس جمهور این کشور تقدیم کرده است.
کد خبر: ۵۰۵۲۸

hariri2

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، در بیانیه ای که از سوی دفتر مطبوعاتی نخست وزیر لبنان صادر شد ، رفیق حریری اعلام کرد ، من استعفای هیات دولت را به رئیس جمهور امیل لحود تقدیم کرده و خاطرنشان کرده ام که نامزد تشکیل یک دولت جدید نخواهم بود.
حریری در این بیانیه افزوده است : رفع مشکلاتی که لبنان با آنها مواجه است بدون ایجاد یک جبهه واحد و متحد تحقق نخواهد یافت و به بن بست برخورده است ، من موقعیت را برای تقدیم استعفا مناسب شمردم و اعلام می کنم نامزد تشکیل یک دولت جدید نخواهم بود.
امیل لحود رئیس جمهور لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد استعفای نخست وزیر را پذیرفته و از او خواسته است تا زمان تشکیل یک دولت جدید امور دولت را اداره کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها