تمرین اختصاصی کریمی در درفشی‌فر

کریمی به پرسپولیس بازمی‌گردد

علی کریمی سه شنبه شب در جلسه‌ای با حضور محمد رویانیان مدیرعامل و یحیی گل محمدی مربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس شرکت کرد و قرار شد که به تمرینات پرسپولیس بازگردد.
کد خبر: ۵۰۴۲۳۵

در این جلسه قرار بر این شده است که هرچه سریعتر مشکل به وجود آمده برای کریمی حل شود.

قراراست، محمد رویانیان به همین منظور جلسه‌ای را برگزار کرده و مشکل کریمی با سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس را حل کند. مهدی مهدوی کیا و یحیی گل محمدی نیز برای تغییر نظر مانوئل ژوزه تلاش کنند.

گفته می شود، علی کریمی نیز در این جلسه ناراحتی خود را از اقدامات اخیر عنوان کرده و رویانیان هم علاقه خود را برای حضور کاپیتان دوم و محبوب سرخپوشان اعلام کرده است.

صبح امروز، علی کریمی نیز به صورت اختصاصی تمرینات خود را در ورزشگاه درفشی فر انجام داد که این مساله نشان از بخشیده شدن این بازیکن دارد.

در روز های اخیر هواداران پرسپولیس با حضور در محل تمرین این تیم از ژوزه خواسته‌اند تا کریمی در پرسپولیس بماند.

علی کریمی پس ازخط خوردن از لیست بازیکنان برای دیدار با سپاهان پس از بازگشت تیم از اصفهان از سوی ژوزه اخراج شده بود. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها