نجات 75 نفر از غرق شدگی

از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 75 نفر توسط امدادگران اورژانس پیش بیمارستانی از غرق شدگی نجات پیدا کردند.
کد خبر: ۵۰۳۷۳۱

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین از وزارت بهداشت، با توجه به لزوم ارائه خدمات فوریت های پزشکی به هموطنان جهت جلوگیری از مرگ و میر ناشی از حوادث غرق شدگی، طرح امداد ساحلی با اولویت ارائه خدمات در طرح های سالم سازی دریا، همچون سنوات گذشته و با همکاری سازمان های متولی و دخیل در طرح مذکور از تاریخ اول تیر تا 31 شهریور ماه اجرا شد.

بر اساس این گزارش، جهت ارتقای امنیت خاطر مسافران تابستانی و امدادرسانی سریع در حوادث و سوانح احتمالی در ایام طرح، علاوه بر استقرار آمبولانس های اورژانس در حاشیه جاده ها و در معرض دید مردم، صبح از ساعت هشت تا 12 و بعدازظهر از ساعت 17 تا 21، 38 کمپ ساحلی در 38 نقطه اعلامی از طرح سالم سازی دریا مستقر شده بودند.

بر پایه این گزارش، استقرار نیروهای اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان در سه نقطه اعلامی از طرح سالم سازی دریا، استقرار نیروهای اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در پنج نقطه اعلامی از طرح سالم سازی دریا و استقرار نیروهای اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران در 30 نقطه اعلامی از طرح سالم سازی دریا صورت گرفته است.

برهمین اساس، از ابتدای سال جاری تاکنون 240 نفر از شناگران در محیط های آبی و دریایی استان های گیلان، مازندران، گلستان، خوزستان و بوشهر در داخل و خارج طرح های سالم سازی دریا، حاشیه رودخانه ها و استخرها دچار حادثه غرق شدگی شدند.

گفتنی است؛ در انجام چندین عملیات نجات غریق، امدادگران اورژانس توانستند با اجرای 53 مورد عملیات احیای قلبی و تنفسی (CPR) جان بیش از 75 نفر از هموطنانمان را نجات دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها