در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از لومتن، این فیلم که دو روز پیش روی سایت های خبری قرار گرفت در واقع اندکی بیش از 20 سال از تهیه آن می گذرد. در این فیلم تانسی 18 ماهه بدون کمترین هراسی در حال بازی در میان گوریل هایی با وزن بیش از 130 کیلوگرم است.
پدرش با اینکه در چند روز اخیر این فیلم در روی وب سایت ها بازدید کنندگان بسیاری داشته است همه انتقادها را به جان خریده تا بلکه تصاویر فیلم بتواند توجه عمومی را به سوی حفظ نسل گوریل ها جلب کند.
درعین حال،شخصیت اصلی داستان که امروز یک دختر 23 ساله است از کار پدرش دفاع می کند. تانسی می گوید افکار عمومی را که از این فیلم ویدئویی شوکه شده اند درک می کند. اما این واکنش ها ناشی از این است که هنوز بسیاری از مردم تصور غلط "کینگ کنگ" افسانه ای را از گوریل ها دارند.
وی در گفت وگو با ABC News خاطر نشان کرده که اگر گوریل ها خطرناک بودند پدرش هرگز او را در قفس آنها نمی گذاشته است. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: