به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از جپیک، ماموران پلیس پس از مشاهده جسد در هم کوفته شده مرد تحقیقاتی را آغاز کردند. منطقه مارتلیک در فاصله 16 کیلومتری فرودگاه هیثرو لندن و درست در مسیر فرود هواپیماهایی قرار دارد که قصد فرود در باند جنوبی فرودگاه را دارند.
تعدادی از ساکنان خیابان پورتمن به پلیس گفتند که صدایی شبیه صدای تصادف اتومبیل را شنیده و پس از خروج جسد مرد را مشاهده کرده اند.
براساس تحقیقات اولیه پلیس قربانی مردی 30 ساله با ظاهر ساکنان آفریقای شمالی یک مهاجر غیرقانونی بوده که در فرودگاه مبدا مخفیانه وارد محل قرار گرفتن چرخ های هواپیما شده است. با توجه به اینکه خلبان هواپیما هنگام فرود چرخ ها را باز کرده مرد یا جسد وی از ارتفاع چند هزار پایی سقوط کرده است.
به گفته کارشناسان، با توجه به سرمای شدید و فقدان اکسیژن در ارتفاعی که هواپیماهای مسافربری پرواز می کنند امکان اینکه مرد در هنگام سقوط زنده بوده تقریبا غیر ممکن است.
حدود دو هفته پیش جسد یک مرد آفریقای جنوبی در محفظه چرخ های یک هواپیمای بریتیش ایرویز در فرودگاه هیثرو کشف شد. ظاهرا این مرد در فرودگاه کیپ تاون مخفیانه وارد محفظه چرخ های این هواپیما که عازم لندن بود شده اما از شدت سرما یخ زده بود.
پلیس با توجه به فقدان اطلاعات کافی این پرونده را جزو موارد کشف نشده بایگانی کرده است. مترجم: بهرام افتخاری.