سرمربی نفت تهران:

پرسپولیس استرس دارد

منصور ابراهیم‌زاده می‌گوید که جایگاه کنونی پرسپولیس به دلیل استرس‌های مختلفی که این تیم در طول فصل داشته است.
کد خبر: ۵۰۱۸۴۸

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران در نشست خبری پیش از تیمش مقابل پرسپولیس در هفته‌ هشتم لیگ برتر ، اظهار کرد: هر چقدر به نیم فصل لیگ نزدیک می شویم، حساسیت بازی‌ها هم بیشتر می‌شود و این خود به خود بازی‌ها را سخت‌تر می‌کند. بعضی از تیم‌ها می‌‌خواهند خود را در بالای جدول حفظ کنند و بعضی ها که در رتبه‌های پایین هستند دوست دارند که وضعیت خود را بهتر کنند که این مساله بر روی کیفیت بازی‌ها تاثیر می‌گذارد.

وی افزود: بازی فردا مقابل پرسپولیس باعث خوشحالی ما است، چرا که مقابل یک تیم خوب قرار می‌گیریم. انگیزه بازیکنان همیشه در این گونه بازی‌ها زیاد می‌شود. ما فقط یک محروم داریم که سوشا مکانی است و به این بازی نمی‌رسد، اما بقیه بازیکنان برای این بازی آماده‌اند.

ابراهیم زاده با اشاره به این که جایگاه کنونی پرسپولیس به دلیل استرس‌های مختلفی که این تیم در طول فصل داشته، گفت: من امیدوارم فردا (یکشنبه) نمایشی در خور فوتبال ایران از دو تیم شاهد باشیم. همچنین دوست دارم فردا طوری بازی کنیم که نشان دهیم شایسته حضور در صدر جدول هستیم. به نظر من این که پرسپولیس جایگاه خوبی در جدول ندارد، اصلا به سود ما نیست. هر تیمی که بسته می‌شود متکی به بازیکنان اصلی‌اش نیست و مطمئنا ذخیره‌ها هم می‌توانند برای آن تیم مثمرثمر باشند.

وی در ادامه گفت ما یک برنامه کلی برای رویارویی با پرسپولیس تنظیم ‌کرده‌ایم ، بازیکنان جوانی داریم که اگر در حد و اندازه‌های خودشان ظاهر شوند، می‌توانیم فوتبال موفقی را ارائه دهیم.

ابراهیم زاده درباره موضوع محرومیت تماشاگران پرسپولیس از حضور در یک بازی این تیم که قرار بود در بازی مقابل نفت به اجرا در بیاید، گفت: من به طور کامل از این موضوع اطلاعی ندارم و مسئولیت اعتراض به این که چرا تماشاگران پرسپولیس در این بازی هستند، هم بر عهده من نیست. اما خودمان دوست داریم که همیشه جلوی تماشاگران بازی کنیم، چرا که انگیزه بازیکنان بیشتر می‌شود.

سرمربی نفت درباره جریمه 13 مربی به دلیل عدم حضور در نشست‌های خبری قبل از بازی گفت: مطمئنا مربیانی که در این نشست‌ها حضور پیدا نمی‌کنند، شرایط خاصی دارند. مثلا تیمی که به یک شهرستان دیگر می‌رود باید ساعت پرواز خود را با ساعت نشست خبری هماهنگ کنند که بعضی از مواقع این امکان وجود ندارد. من تنها می‌توانم بگویم که دلیل غیبت این مربیان همین بوده نه این که آنها نخواهند در نشست شرکت کنند.

منصور ابراهیم زاده که در ابتدا قصد نداشت درباره وضعیت کنونی تیم ملی صحبت کند با اصرار خبرنگاران در این رابطه گفت: تیم ملی با توجه به امتیازاتی که کسب کرده، هنوز شانس صعود مستقیم به جام جهانی را دارد. برای این که این کار انجام شود، نیاز به آرامش دارد نه جابجایی. این آرامش باید در تفکرات سرمربی تیم وجود داشته باشد و تا جایی که می‌تواند از بقیه هم کمک بگیرد. کرش به تنهایی نمی‌تواند ایران را به جام جهانی ببرد. مردم و رسانه‌ها هم تاثیرگذار هستند. در واقع ما یک تیم هستیم و این تیم با همکاری با یکدیگر می‌تواند موفق شود. قهر کردن و دور شدن از هم هیچ وقت به ما کمک نمی‌کند. هر چه به هم نزدیکتر باشیم و از هم انتقاد سالم بکنیم، برای ما بهتر است. ما سه امتیاز با کره فاصله داریم و دو بازی رفت و برگشت هم با این تیم داریم که شانس صعود ما را افزایش می‌دهد. با این حال هر کسی که اشتباه کرده چه مربی، چه بازیکن و چه رسانه باید برای موفقیت خود را تغییر دهد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها