در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
علی باقرزاده در گفتوگو با مهر اظهارداشت: احیاء و لایروبی این تعداد قنات با اجرای 18 پروژه طی سال جاری( کشاورزی) انجام و به مناسبت گرامیداشت هفته دولت به بهره برداری رسید.
وی میزان سرمایه گذارری صورت گرفته برای اجرای این تعداد پروژه را در مجموع سه میلیارد ریال عنوان کرد که از محل اعتبارات استانی تامین و هزینه شده است.
به گفته مدیرآب و خاک و فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان 105خانوار ساکن روستاهای حاجی آباد و بندرلنگه از مزایای احیاء و لایروبی 18 رشته قنات ذکر شده بهره مند شدند.
باقرزاده در ادامه از افتتاح چهار پروژه جاده بین مزارع در مجموع به طول حدود 27 کیلومتر در پارسیان و حاجی آباد و همچنین احداث یک هزارو 650 متر کاتال آبیاری در شهرهای گوهران و پاهنگ ازتوابع بشاگرد در مجموع با اعتباری بالغ بر پنج میلیاردو 865 میلیون ریال بعنوان دیگر پروژه های افتتاح شده این مدیریت به مناسبت هفته دولت نام برد.
وی عنوان کرد: درمجموع افزون بر 580 خانوار از اجرای پروژ های جاده بین مزارع و کانال آبیاری بهره مند شده اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: