دستگیری کلاهبردار 30 میلیاردی

رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان البرز از دستگیری فردی که در قالب ساخت و ساز برج های تجاری و مسکونی از خریداران خود، مبلغ 30 میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
کد خبر: ۴۹۵۴۲۵

به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ حبیب الله صادقی گفت: در پی صدور دستور قضایی از دادسرای شهرستان کرج مبنی بر جلب و دستگیری سازنده برجی در کرج به اتهام کلاهبرداری میلیاردی از خریداران این واحدها و ارجاع آن به پلیس اطلاعات، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران این پلس قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی پرونده و دریافت اظهارات شاکیان مشخص شد که فردی به نام «خسرو-ک» با تهیه وام های مشارکتی اقدام به ساخت برج کرده و پیش فروش و تحویل واحدهای برج را مشروط به تصفیه کامل مبلغ واحدهای خریداری شده به مشتریان، تحویل می دهد.

سرهنگ صادقی اضافه کرد: مالک برج در زمان انعقاد قرداد با تنظیم یک قرداد صوری کلیه مبلغ ملک را از مشتریان دریافت و با ارائه مدارک به ظاهر قانونی وانمود می کرد که با تصفیه کامل، واحد را به آنها فروخته است در حالیکه خریداران ملک هنگام دریافت سند قطعی متوجه می شدند که فروشنده مبلغ وام را با بانک مورد نظر تصفیه نکرده و کلیه بدهی ها و دیرکرد اقساط آن بر عهده خریداران می باشد.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع و از آنجایی که متهم پرونده متواری بوده و فاقد هرگونه آدرس مشخصی بود ماموران بلافاصله وارد عمل شده و با انجام تحقیقات ویژه اطلاعاتی و اقدامات پلیسی دریافتند که وی با تهیه مدارک جعلی قصد خروج از کشور را دارد.

سرهنگ صادقی اظهارداشت: کلیه محل هایی که احتمال حضور متهم در آنجا متصور بود شناسایی و به صورت شبانه روزی تحت نظر قرار گرفته شد تا اینکه ماموران متوجه شدند متهم اخیرا از یکی از نمایشگاه های اتومبیل اقدام به خریداری یک دستگاه خودرو پرادو کرده است بنابراین با دریافت مشخصات خودرو و اجرای طرح مهار در کلیه مسیرها، خودروی مورد نظر را شناسایی و با ردیابی و تعقیب خودرو، وی را در حال پارک کردن ماشین در مقابل یکی از آپارتمانهایش در منطقه جهانشهر کرج در یک عملیات غافلگیرانه، دستگیر کردند.

رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان البرز تصریح کرد: متهم دستگیر شده که از سال 83 در امر ساخت و ساز و فروش واحدهای مسکونی و تجاری در قالب برج اقدام به کلاهبرداری های میلیونی از خریداران می کرد دو سال قبل نیز به علت داشتن شاکی خصوصی و جعل و کلاهبرداری دستگیر شده اما با گذاشتن قرار وثیقه پنج میلیارد تومانی و دادن ضمانت قانونی در برطرف کردن مشکلات خریداران، آزاد شد اما این بار با داشتن بیش از 100 نفر شاکی و کلاهبرداری از مشتریان به مبلغ 30 میلیارد تومان دستگیر و همراه با پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها