سال 1349 به جرگه فضانوردان پیوست و سالها به عنوان فضانورد ذخیره در طرح سایوز ـ آپولو مشغول به تمرین بود.
او سال 1357 به همراه ماکارف و سوار بر سایوز ـ 27 به سالیوت ـ 6 سفر کرد و یک هفته در فضا اقامت داشت. او دو بار دیگر به فضا سفر کرد تا این که سرانجام و در ماموریت سایوز ـ تی12 که وی فرماندهی آن را نیز به عهده داشت، به همراه استلانا ساویتسکایا راهپیمایی فضایی کرد.
آخرین ماموریت فضایی ژانیبکف فرماندهی سایوز ـ تی13 بود که طی آن، او و فضانورد همکارش، ساوینیخ توانستند ایستگاه فضایی سالیوت ـ 7 را که سیستم برق آن از کار افتاده بود، تعمیر و دوباره راهاندازی کنند.
ولادیمیر ژانیبکف چهارم تیر ماه 1365 از فضانوردی کنارهگیری کرد. او فضانوردی هنرمند است و به نقاشی علاقه فراوانی دارد. تابلوهای زیبای ژانیبکف درباره فضا و فضانوردی مسحورکننده است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد