علی مظاهری، بوکسور برجسته کشورمان با ناداوری از ادامه رقابت‌های المپیک بازماند

شب شرمساری المپیک

پس از پیروزی‌های روحیه بخش احسان روزبهانی و مهدی طلوتی در رقابت‌های بوکس المپیک 2012 لندن، کمترین انتظار این بود که علی مظاهری بوکسور دسته 91 کیلوگرم کشورمان و پرچمدار کاروان ورزشی ایران نیز کار خود را با پیروزی آغاز کند؛ انتظاری که با ناداوری هرگز محقق نشد تا رسانه‌های خبری دنیا از آن به شب شرمساری المپیک یاد کنند.
کد خبر: ۴۹۳۲۰۶

در این مبارزه علی مظاهری راند اول را با قدرت آغاز کرد و با حمله‌های حساب شده خود و هوک‌های چپش، توانست با نتیجه 6 بر 4 از خوزه لاردوت گومز کوبایی پیش بیفتد. راند دوم اما با حمله‌های حریف کوبایی آغاز شد منتها قبل از آن‌که رقابت در این راند سروشکل واقعی خود را پیدا کند، با سه اخطاره شدن نماینده کشورمان به پایان رسید. داور آلمانی بدون هیچ تذکری در کمتر از یک دقیقه سه بار به علی مظاهری به خاطر بغل کردن حریف اخطار داد تا دست کوبایی به عنوان فرد پیروز بالا برود.

همین تصمیم عجیب داور، عصبانیت شدید مظاهری را به همراه داشت، به طوری‌که او پس از دست دادن با مربی حریف، بدون آن‌که با داور دست بدهد، رینگ را به نشانه اعتراض ترک کرد. تصمیم داور آلمانی این مبارزه اعتراض تماشاگران حاضر در سالن اکسل را هم به همراه داشت، اما خروج زودهنگام مظاهری از رینگ، باعث شد اعتراض ایران به این ناداوری تاثیری در نتیجه مسابقه مظاهری و حریف کوبایی نداشته باشد.

مظاهری که بشدت از این قضاوت ناجوانمردانه ناراحت بود، پس از این شکست غیرمنتظره گفت: در هیچ کجای دنیا چنین قضاوت ناعادلانه‌ای را ندیده بودم. معلوم بود که داوران می‌خواستند بوکسور کوبایی برنده شود. آنها می‌دانستند که من برنده این مبارزه می‌شوم، به همین خاطر سعی کردند از این راه مرا بازنده کنند.

پس از این مبارزه مسئولان فدراسیون بوکس ایران به قضاوت ناعادلانه داوران مبارزه مظاهری با حریف کوبایی اعتراض کردند که نتیجه این اعتراض، حقانیت بوکسور شایسته کشورمان را به اثبات رساند. اتحادیه بوکسورهای آماتور جهان روز گذشته فرانک شارماخ، داور آلمانی جدال علی مظاهری با خوزه لاردوت را به دلیل تصمیم‌های اشتباه این داور با پنج روز محرومیت روبه‌رو کرد. به دنبال این تصمیم دکتر چینگ کو وون، رئیس تایوانی اتحادیه بوکسورهای آماتور جهان نیز گفت: ما همیشه به دنبال عدالت در رقابت‌های بوکس جهان هستیم و به همین دلیل و بعد از اتفاق‌های چند روز اخیر تصمیم گرفتیم چند داور خود را به دلیل اشتباه‌های فاحش محروم کنیم.

با توجه به این اتفاق تلخ که عدالت در مورد نماینده ایران نادیده گرفته شد، برخی رسانه‌های خبری جهان واکنش نشان دادند. خبرگزاری رویترز در این باره نوشت: داوران شب خجالت و شرمساری المپیک را رقم زدند. در ناداوری علیه علی مظاهری داور آلمانی مسابقه پنج روز محروم شد و مسئول فنی که از کشور آذربایجان بود، از بازی‌ها اخراج و به کشورش فرستاده شد.

روزنامه واشنگتن پست، چاپ آمریکا نیز نوشت: پس از تغییر نتیجه بازی مظاهری، فدراسیون جهانی با اخراج مسئول آذربایجان واکنش نشان داد.

گاردین، روزنامه معتبر انگلیس و روزنامه تایمز هند نیز نوشتند: حق بوکسور ایرانی به خاطر اشتباه در سیستم امتیازدهی نادیده گرفته شد.

شادی بیست و دوم شد

محسن شادی، نماینده قایقرانی ایران در رقابت‌های روئینگ بازی‌های المپیک 2012 لندن در فینال D این مسابقات به مصاف حریفانی از آمریکا، برزیل، مصر، کره‌جنوبی و شیلی رفت و در پایان با ثبت زمان 7 دقیقه و 31 ثانیه و 42 صدم ثانیه در جایگاه ششم گروه رده‌بندی قرار گرفت. شادی با این نتیجه در مجموع به مقام بیست و دوم دست پیدا کرد. در این گروه نماینده برزیل با ثبت زمان 7 دقیقه و 25 ثانیه و 23 صدم ثانیه در جایگاه نخست قرار گرفت.

سولماز عباسی دیگر نماینده کشورمان در این ماده امروز در مرحله فینال D به مصاف حریفان خود می‌رود تا او هم یکی از رتبه‌های 19 تا 24 المپیک را از آن خود کند.

حذف نیک‌فر در دور مقدماتی

امین نیک‌فر، ملی‌پوش پرتاب وزنه ایران در بازی‌های المپیک 2012 لندن با ثبت رکورد 18 متر و 68 سانتیمتر از صعود به فینال بازماند و در همان مرحله مقدماتی از گردونه رقابت‌ها کنار رفت. مسابقات پرتاب وزنه المپیک 2012 لندن با حضور 40 پرتابگر در دو گروه A و B آغاز شد که نماینده کشورمان در گروه B این رقابت‌ها در جایگاه شانزدهم قرار گرفت و در مجموع نیز سی و سوم شد. نیکفر پس از کسب این نتیجه با ابراز نارضایتی از عملکرد خود گفت: متاسفانه دو پرتاب از سه پرتاب من خطا شد و نتوانستم به رکوردهایم مورد نظر دست پیدا کنم. نیک‌فر در حالی حدنصاب 18 متر و 62 سانتی‌متر را در پرتاب‌ اول ثبت کرد که رکورد شخصی‌اش 20 متر و 5 سانتی‌متر بود.

دومین دوومیدانی کار هم حذف شد

دوومیدانی کار المپیکی ایران در رشته پرتاب چکش از رسیدن به فینال بازی‌های المپیک 2012 لندن بازماند.

کاوه موسوی با ثبت رکورد 72 متر و 70 سانتی متر در رقابت‌های مرحله مقدماتی پرتاب چکش از رسیدن به فینال دوازده نفره رقابت‌ها باز ماند. موسوی که در بازی‌های آسیایی گوانگجو با کسب نشان نقره شگفتی‌ساز شده بود، هر سه پرتاب خود را بدون خطا انجام داد اما در نهایت یک متر و 70 سانتی‌متر برای صعود به فینال کم آورد و با ایستادن در مکان دهم گروه، به کار خود خاتمه داد.

خادم رای نیاورد!

انتخابات هیات رئیسه فدراسیون جهانی کشتی (فیلا) برای انتخاب شش عضو دیروز برگزار شد و امیر رضا خادم تنها نماینده کشورمان در این انتخابات رای نیاورد. در مرحله اول رای‌گیری پنج نفر از کشورهای آمریکا، صربستان، کره‌جنوبی، روسیه و قطر انتخاب شدند و برای انتخاب نفر ششم کار به دور دوم کشیده شد که نماینده قزاقستان انتخاب شد. نکته جالب در این رای‌گیری این‌که قطر که هیچ قدرتی در کشتی ندارد به عنوان یکی از اعضا انتخاب شد، اما امیررضا خادم که قهرمان جهان و دارنده دو برنز المپیک است نتوانست رای بیاورد.

روز پرکار ایرانی‏ها

هشت ورزشکار کشورمان در رشته‌های دوومیدانی، تیراندازی، بوکس و وزنه‌برداری امروز (شنبه) رقابت‌های خود را در بازی‌های المپیک دنبال می‌کنند.

در نهمین روز این بازی‌ها الهه احمدی و مه‌لقا جام بزرگ در بخش تفنگ سه وضعیت 50 متر رقابت می‌کنند. احمدی پیش‌تر با کسب عنوان ششم تفنگ 10 متر موفقیت بزرگی را برای کاروان ایران رقم زد و این امیدواری وجود دارد که یک بار دیگر شاهد درخشش او در صحنه المپیک باشیم. رقابت او و مه‌لقا جام بزرگ ساعت 12 و 30دقیقه به وقت تهران آغاز می‌شود.

امروز همچنین در دوومیدانی رضا قاسمی در 100 متر (ساعت ‌‌13و 30 دقیقه)، سجاد هاشمی در 400 متر (ساعت 14و 5 دقیقه) و ابراهیم رحیمیان در پیاده‌روی 200 کیلومتر (ساعت 20 و 30 دقیقه) رقابت‏ می‌کنند. در بوکس هم مهدی طلوتی و احسان روزبهانی روی رینگ می‏روند. طلوتی و روزبهانی که نخستین مبارزه‌های خود را با پیروزی تمام کردند، امشب به ترتیب به مصاف دانیل یلیو سنیوف از قزاقستان و بهرام مظفر از ترکیه می‌روند. طلوتی در ساعت 22 و روزبهانی در ساعت 23 و 45 دقیقه روی رینگ می‌روند. دیگر ورزشکار کشورمان که امشب در صحنه المپیک رقابت می‌کند، سعید محمدپور وزنه‌بردار دسته 94 کیلوی کشورمان است که از ساعت ‌‌22 و 30دقیقه برای کسب مدال در این وزن روی تخته می‌رود.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها