رییس قوه قضاییه ابلاغ کرد؛

تشکیل شعب ویژه حفاظت از جنگل ها

رییس قوه قضاییه،در بخشنامه ای به روسای کل دادگستری ها، خواستار تشکیل دادگاه های عمومی و حقوقی ویژه قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور شد.
کد خبر: ۴۹۳۰۸۶

رییس قوه قضاییه با صدور و ابلاغ بخشنامه‌هایی به روسای کل دادگستری ‌ها، از آنها خواست نسبت به تشکیل دادگاه های عمومی و حقوقی ویژه قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور در مراکز استانی اقدام کنند.
 
در بخشنامه آیت الله آملی لاریجانی خطاب به روسای کل دادگستری ها آمده است: «به موجب تبصره دو قانون اصلاح ماده 32 اصلاحی قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگلها و مراتع کشور مصوب 1390 مجمع تشخیص مصلحت نظام، مقرر شد شعبه یا شعب ویژه مرکب از سه نفر از قضات به درخواست و اقامه دعوی از سوی وزارت جهاد کشاورزی درخصوص موارد مذکور در تبصره یاد شده رسیدگی و رای صادر کند.»
 
در ادامه این بخشنامه آمده است: «بدینوسیله به روسای کل دادگستری استان‌ها تفویض اختیار می‌شود تا به تعداد لازم شعب دادگاه های عمومی حقوقی در مرکز استان را به این امر اختصاص داده و نسبت به تعیین و صدور ابلاغ برای رییس یا روسای شعب مزبور و همچنین دادرسان مجرب استان به تعداد لازم جهت تکمیل ترکیب شعبه اقدام کنند.»(خبرگزاری میراث فرهنگی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها