حجت اله اکبرآبادی / گروه ورزش

حضور پروین کمرنگ می‌شود

محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اصلا تحمل نظر مخالف را ندارد و برای همین نیز خیلی زود درصدد حذف‌شخص مخالف یا کمرنگ کردن نقش او در امور مدیریتی باشگاه برمی‌آید.
کد خبر: ۴۹۱۴۴۲

علی پروین نیز از جمله کسانی است که در مدت حضور ده ماهه رویانیان در راس باشگاه پرسپولیس، بعضا ساز مخالف با نظرات او را زده است. این در حالی است که پروین طی این مدت تلاش کرده بنا بر مصلحت خود را موافق نظرات و تصمیم‌های رویانیان نشان دهد. شاید اگر غیر از این بود علی پروین نیز باید همان موقعی که محمد پنجعلی خیلی زود از هیات مدیره پرسپولیس کناره‌گیری کرد، عطای حضور سمبلیک در مدیریت باشگاه پرسپولیس را به لقایش می‌بخشید و می‌رفت، اما علی پروین که طی این سال‌ها بخوبی یاد گرفته در نظراتش مصلحت را نیز در نظر بگیرد، طی این مدت با رویانیان همکاری کرد تا مدیرعامل پرسپولیس نیز هر جا که نیاز باشد، علی پروین را جلو انداخته و از حضور او کمال استفاده را ببرد.

به هر حال رویانیان که قبل از شروع فصل اعلام کرد بنا بر خواست علی پروین از خیر استعفایش گذشته است، با وجود آن که اسطوره سرخ‌ها را به عنوان مدیریت راهبری پرسپولیس معرفی کرده بود، ولی وقتی در پی شکست پرسپولیس از فجرسپاسی، صدای پروین درآمد که همچنان نظرش بر مربی داخلی است تا خارجی، رویانیان این اظهارنظر پروین را علیه سیاست‌های راهبردی خود دید تا به دنبال واکنش چند نفر از اعضای کمیته فنی در مخالفت با نظر پروین، روز پنجشنبه در جلسه‌ای به اصطلاح اضطراری اعلام کند که ماموریت علی پروین در مدیریت راهبری باشگاه به پایان رسیده و او فقط در مسئولیت رئیس کمیته فنی انجام وظیفه خواهد کرد. هر چند ابتدا باید پرسید که ضرورت این جلسه اضطراری چه بوده است، اما کیست که نداند هدف از این جلسه واکنشی به اظهارات هماهنگ نشده پروین بوده است تا عضو هیات مدیره باشگاه دستگیرش شود که نباید بعد از این صحبت‌هایی را بر زبان آورد که به مذاق مدیرعامل خوش نمی‌آید.

رویانیان در این جلسه که البته اعلام نشده علی پروین در آن حضور داشته یا خیر، به حاضران گفته است: با توجه به این که امور موردنظر با مشاوره‌های مدیر راهبری باشگاه به مرحله اجرا درآمده، احساس می‌کنم این ماموریت به پایان رسیده و از این پس ما در باشگاه، کمیته یا مدیر راهبردی نداریم، اما اعضای کمیته فنی که اخیرا با صدور احکامی منصوب شده‌اند، همچنان به فعالیت‌های خود ادامه خواهند داد و بزرگانی چون رضا وطن‌خواه، ابراهیم آشتیانی، حمید درخشان و افشین پیروانی به ریاست آقای پروین در کمیته فنی فعالیت خواهند کرد. رویانیان البته ماموریت و شرح وظایف کمیته فنی را نیز مشخص کرده تا همه چیز را تحت‌کنترل و نظارت داشته باشد. به گفته او کمیته فنی به منظور توسعه و بهبود تیم‌های فوتبال بزرگسالان و پایه پرسپولیس، نظرات و دیدگاه‌های خود را به مدیرعامل باشگاه انتقال خواهد داد.

به هر حال و در شرایطی که حذف علی پروین برای رویانیان بسادگی ممکن نخواهد بود و این مساله تبعاتی را برای وی ایجاد خواهد کرد، به نظر می‌رسد که پروژه کنار گذاشتن پروین حساب شده مورد توجه قرار گرفته است تا اسطوره سرخ‌ها نیز این روزها در معرض انتخابی سخت قرار گیرد، ماندن به هر قیمت یا جدایی از پرسپولیس با
ثابت ماندن بر نظرات و اصول کاری خویش.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها