گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
به گزارش پرس تی وی، اوباما در گفتگوی ضبط شده با شبکه تلویزیونی سی بی اس که روز یکشنبه( ۲۵ تیر) پخش شد، گفت:" اگراز من بپرسید که چیزی که بیشتر از همه در چهار سال اخیر مرا مایوس کرده، نخواهم گفت که سختی کار یا تصمیم گیریها یا کندی کار بوده است. آن چه مرا سرخورده کرده ، این بوده که نتوانستم جو حاکم بر واشنگتن را تغییر بدهم به طوری که بتواند احساس و خواست واقعی مردم عادی را چه دموکرات، چه جمهوریخواه و چه افراد مستقل انعکاس دهد. به نظر من آنها فقط می خواهند که رهبر کشورشان مشکلاتاشان را حل و فصل کند."
وی همچنین وعده داد تا درصورت پیروزی دوباره در انتخابات، به تلاشها برای بهبود اوضاع نابسامان اقتصادی و بهبود وضعیت قشر متوسط جامعه ادامه دهد.
رئیس جمهوری آمریکا یادآورشد" مهمترین مسالهای که ما با آن روبرو هستیم این است که چطور میتوانیم اقتصادی بنا کنیم که اقشار متوسط در آن قوی و رو به رشد باشند و آنهایی که برای کار سخت مصمم هستند بتوانند به سطح قشر متوسط راه یابند."
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد