مرگ مرموز راننده

به دنبال کشف جسد مرد راننده‌ای مقابل یک شرکت صنعتی در صبا شهر شهرستان شهریار، کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی این شهر تحقیقات گسترده‌ای را برای رازگشایی از این جنایت آغاز کردند.
کد خبر: ۴۸۷۷۳۱

مرد میانسال که از سوی مهاجمان بشدت زخمی شده بود، در تماس تلفنی با فرزندش فقط توانست نام محل حادثه را بگوید.

به گزارش جام‌جم، شامگاه بیستم تیر، نگهبان یک شرکت صنعتی در منطقه صباشهر شهرستان شهریار با شنیدن صدای بوق خودرویی، سراسیمه از شرکت بیرون آمد و مشاهده کرد یک خودروی پژو نزدیک محل کارش متوقف شده و درهای آن باز است.

مرد نگهبان چند بار راننده را صدا زد، اما وقتی پاسخی نشنید به خودرو نزدیک و با جسد مرد میانسالی مواجه شد.

او در حالی که ترسیده بود، موضوع را ابتدا به همکارانش و سپس به پلیس خبرداد.

مقتول، راننده آژانس بود

در پی کشف این جسد، کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی شهریار عازم محل حادثه شدند و با هماهنگی قضایی جسد مرد میانسال به پزشکی قانونی انتقال یافت.

ماموران در بررسی خودرو، مدارکی به دست آوردند که نشان می‌داد، مقتول راننده آژانس است.

در حالی که ماموران قصد داشتند اموال به دست آمده از مقتول را همراه خودرویش به پلیس آگاهی انتقال دهند، گوشی تلفن همراه او به صدا درآمد.

یکی از ماموران به تلفن مقتول پاسخ داد و همان موقع مردی به او گفت گوشی تلفن متعلق به پدرش بوده و دقایقی پیش در پی تماس او متوجه شده از سوی چند مهاجم مورد حمله قرار گرفته؛ اما در پی تماس‌های بعدی نتوانسته با پدرش گفت‌و‌گو کند و نگران اوست.

در ادامه کارآگاهان جنایی، مردی را که ادعا می‌کرد فرزند مقتول است، به پلیس آگاهی احضار کردند.

آخرین تماس با پسر

مرد جوان در پلیس آگاهی حاضر شد و به ماموران گفت: سال‌ها پیش والدینم از یکدیگر جدا شدند و پدرم که راننده آژانس بود، تنها زندگی می‌کرد. روز حادثه قرار بود پس از پایان کارش زودتر از همیشه به خانه بازگردد، اما خبری از او نشد.

وی اضافه کرد: چند بار با گوشی تلفن همراهش تماس گرفتم، اما پاسخی نداد تا این‌که ساعات پایانی شب خودش با من تماس گرفت و گفت از سوی چند مهاجم مورد حمله قرار گرفته و زخمی شده و از من خواست خود را به صباشهر برسانم.

با اطلاعاتی که از فرزند مقتول به دست آمد، معلوم شد مرد میانسال با کسی اختلاف نداشته و نمی‌داند پدرش به چه انگیزه‌ای و از سوی چه کسانی کشته شده است.

در ادامه تحقیقات پلیسی، با توجه به این‌که اموال موجود در خودروی مقتول به سرقت نرفته بود، ماموران احتمال دادند مرد راننده قربانی انتقام شده باشد.

بنابراین گزارش، جستجوی ویژه کارآگاهان جنایی شهرستان شهریار برای رازگشایی از این پرونده قتل و دستگیری عاملان حادثه آغاز شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها