تحت تاثیر مواد مخدر صنعتی

سگ را خفه کرد و خورد

یک مرد آمریکایی پس از مصرف مواد مخدر شیمیایی سگ دست آموز دوست هم خانه اش را ابتدا گاز گرفت، بعد خفه کرد و سپس آن را خورد.
کد خبر: ۴۸۳۸۶۹

به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، مایکل تیرون دانیل 22 ساله که تحت تاثیر مواد مخدر صنعتی شیمیایی بود در مقابل چشمان حیرت زده دوستانش سگ دوست هم خانه اش را گاز گرفت ، حیوان را کشت و سپس خام خام شروع به خوردن سگ کرد.

مایکل ساکن شهر واکو در تگزاس که با مصرف مواد مخدرصنعتی شیمیایی به کلی عقلش را از دست داده بود ابتدا دوستانش را مورد حمله قرار داد سپس به حیاط خانه رفت . در آنجا در حالت چهار دست و پا مانند یک سگ پارس کرده و به تعقیب یکی از همسایه ها پرداخت.

آنگاه مایکل که خلق و خوی حیوانی یافته بود به سوی سگ دوست هم خانه خود رفته حیوان بینوا را گاز گرفت، کتک زد، خفه کرد و سپس خام خام گوشت سگ را شروع به خوردن کرد.

دوستانش که  نزد او مهمان بودند با پلیس تماس گرفته و اطلاع دادند که رفیقشان دیوانه شده است.ماموران به محل آمده و مایکل را دستگیر کردند. مایکل با سپردن وجه الضمان به طورموقت و تا زمان دادگاه آزاد شده است.

این بروز وحشیگری ناگهانی جدیدترین مورد از یک سری حملات ناشی از مصرف مواد مخدر صنعتی شیمیایی توهم زا در جریان یکی دو ماه اخیر است. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها