حباب در شبکه یک سیما

پخش سری سوم برنامه حباب از فردا از شبکه یک سیما آغاز می‌شود. سیدامیرحسین سیدی، تهیه‌کننده برنامه حباب در این باره به جام‌جم گفت: سری اول و دوم این برنامه از شبکه دو پخش شد. بنا به دلایلی تولید و پخش این برنامه به شبکه یک منتقل شد و سری سوم آن دو روز در هفته از شبکه یک روی آنتن می‌رود.
کد خبر: ۴۸۳۷۴۵

وی افزود: در سری سوم قصد داریم به خانواده سالم بپردازیم و این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم که والدین چگونه می‌توانند فرزندان خود را در مقابل اتفاقات و آسیب‌های اجتماعی حفظ کنند.

وی ادامه داد: این برنامه قرار است روزهای چهارشنبه و یکشنبه ساعت 19 و 30 دقیقه تا 20 و 15 دقیقه به صورت زنده روی آنتن شبکه یک برود. مجری ـ کارشناس برنامه حامد اختیاری است.این برنامه با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در 50 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه شده است.

سیدی با اشاره به سری اول و دوم برنامه حباب گفت: در دو سری گذشته به بحث درمان می‌پرداختیم و مشکلات را مورد بررسی قرار می‌دادیم، اما در سری سوم به پیشگیری می‌پردازیم و نوجوانان و جوانان را در نظر گرفتیم.

این تهیه‌کننده گفت: در این برنامه ما گروه سنی 14 تا 18 سال را در نظر گرفته‌ایم و به مشکلات آنها می‌پردازیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها