زندگی بدون مایونز،هرگز (فیلم)

فیلیپا گارفیلد زن بریتانیایی اعتیاد عجیبی دارد: اعتیاد به مایونز.در واقع، او بدون مایونز قادر به زندگی نیست.
کد خبر: ۴۸۲۳۰۳

به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از جنتساید، فیلیپا گارفیلد سس مایونز را با هر چیزی که می خورد یا می آشامد قاطی می کند. اعتیاد فیلیپا به مایونز به اندازه ای است که به جای صابون دست هایش را با مایونز می شوید، مایونز را به جای شامپو استفاده کرده  و با این سس حمام می کند. درعین حال، مایونز را به عنوان کرم صورت به کار می برد. خلاصه از نظر فیلیپا، "زندگی بدون مایونز، هرگز".

تاکنون اعتیاد به خیلی چیزها از پودر بچه گرفته تا پنیر را شنیده بودیم اما اعتیاد این زن لندنی به مایونز را باید در صدر همه آنها قرار داد.

هر روز صبح قهوه فیلیپا باید مملو از مایونز باشد. خوردن شیرینی ، شکلات یا ژله بدون مایونز برای این زن مفهوم ندارد. وی قادر نیست به خاطر بیاورد از چه هنگامی  چنین اعتیادی را به مایونز یافته است. درعین حال، مایل نیست درمورد این مساله توضیحی دهد.

در هر حال ما نیز قادر نیستیم توضیح دهیم که مزه قهوه یا شیرینی شکلاتی همراه با مایونز چگونه است چون باید قبلا آن را امتحان کرده باشیم و بدیهی است مایل به چنین کاری نیستیم.

اما آنچه که مسلم است سری که با مایونز شسته باشد قطعا بوی خوش شامپو را نخواهد داد. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها