در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، دهکده کوربوفی واقع در منطقه اوت - وین فرانسه در جریان یک حراج در دادگاه عالی شهر لیموژ به مبلغ 520 هزار یورو به یک عکاس آمریکایی کره ای تبار به نام آهایی فروخته شد.
در این حراج که امروز برگزار شد وکلای سه خریدار دهکده کوربوفی حضور داشته و مبلغ پایه 330 هزار یورو تعیین شده بود. طی چهار دقیقه رقابت میان وکلای خریداران قیمت به 450 هزار یورو رسید.
سرانجام آهایی عکاس و مالک موسسه آهایی پرس در نیویورک در حراج برنده و مالک دهکده اشباح شد.
این دهکده که مجاور یک قلعه قرن سیزدهم میلادی است در ارتفاع 557 متری واقع شده و چشم اندازی 360 درجه دارد. کوربوفی دارای 21 ساختمان، اصطبل اسب ها، استخر و یک زمین تنیس است.
مالک قبلی دهکده که در سال 2003 آن را به قصد تاسیس یک هتل خریداری کرده بود ورشکست شده و به دلیل 650 هزار یورو بدهی به بانک، دهکده اشباح توسط دادگاه لیموژ و به سود بانک به حراج گذاشته شد. مترجم : بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: