در حراجی به فروش رفت

«فراری» پنج میلیون یورو

یک اتومبیل فراری 625 TRC مدل سال 1957 ، اتومبیلی بسیار نادر در یک حراج به قیمت پنج میلیون یورو فروخته شد.
کد خبر: ۴۷۳۲۳۶

به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از نیوزنت، در حاشیه گراندپری فرمول یک موناکو، موسسه حراجی RM Auctions که در فروش اتومبیل های کلکسیون تخصص دارد، یک مدل نادر فراری 625 TRC  مدل سال 1957 که فقط دو نمونه از آن در جهان موجود است را به قیمت 5.04 میلیون یورو به یک کلکسیونر شخصی آمریکایی فروخت.

 قیمت پایه این اتومبیل نادر بین سه تا چهار میلیون یورو برآورد شده بود.

یک فراری مدل  225 S سال 1959 با موتور اوریژینال نیز در این حراج به مبلغ 2.52 میلیون یورو توسط کلکسیونری شخصی که این یکی هم آمریکایی بود ، خریداری شد.

در جریان حراج  موسسه کانادایی RM Auctions  در مجموع 22 مدل فراری که در جریان 58 سال تولید شده بودند در معرض فروش قرار گرفتند. از جمله یک فراری مسابقات فرمول مدل 2000 که مایکل شوماخر، قهرمان مشهور فرمول یک جهان در جریان سه گراندپری رانندگی آن را به عهده داشت به مبلغ 806 هزار یورو به فروش رفت.

ارزش کلی حراج این اتومبیل های فراری اندکی بیش از 32 میلیون یورو بود. مترجم : بهرام افتخاری 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها