مرگ پنج کودک انگلیسی در حریق

پلیس دربی شایر اعلام کرد که در حریق یک منزل مسکونی در شهر دربی مرکز انگلستان پنج کودک به طرز دلخراشی جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۴۷۲۷۰۸

به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از نیوزنت، استیو کاتریل، سخنگوی پلیس دربی شایر گفت:  امروز بر اثر بروز آتش سوزی  در یک منزل مسکونی در خیابان ویکتوری محله آلنتون شهر دربی  پنج کودک که سنشان بین پنج تا 10 سال بود ، کشته شدند.

وی خاطرنشان کرد: ‌یک نوجوان 13 ساله که به شدت سوخته است نیز به بیمارستان بیرمنگام انتقال یافته و دوفرد بالغ نیز که در زمان حادثه در خانه بودند به طور سطحی مجروح شده اند.

سخنگوی پلیس ابراز داشت : پدر خانواده تلاش کرد تا کودکان که در طبقه اول خانه به دام افتاده بودند را از شعله های آتش نجات دهد اما تلاشش بی فایده بود.

این سخنگوی پلیس افزود که  یک زن 20 ساله در رابطه با این آتش سوزی دستگیر شده اما به هویت و نسبت احتمالی خانوادگی او با قربانیان اشاره ای نکرد.

وی اظهار داشت که فعلا علت این حریق کاملا مشخص نیست اما پلیس سرنخ هایی را به دست آورده تا به زودی دلیل اصلی این حادثه  کشف شود.

در عین حال، پلیس هنوز هویت افراد این خانواده را افشا نکرده است.مترجم : بهرام افتخاری  

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها