دستگیری جاعلان چک پول

رییس پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مأموران انتظامی موفق شدند جاعلی را با 136 قطعه چک پول تقلبی جعلی، دستگیر کنند.
کد خبر: ۴۶۹۶۲۰

به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ عبدالعلی عبدی پور گفت: در پی اجرای تور ایست و بازرسی ماموران پلیس اگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد در یکی از محور های مواصلاتی استان، ماموران به خودروی پژو 405 با یک سرنشین مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود: متهم به محض مشاهده ماموران قصد فرار داشت اما با هوشیاری پلیس، وی دستگیر شد.

رییس پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهارداشت: در بازرسی اولیه از متهم به هویت «محمد-م» اهل و ساکن تهران ، تعداد 136 فقره ایران چک پول 500 هزار ریالی تقلبی کشف و متهم در تحقیقات و بازجویی های مقدماتی به بزه انتسابی اعتراف کرد.

وی افزود: مأموران با اتخاذ تدابیری هوشمندانه و اقدامات پلیسی، محلی که در آن متهم اقدام به جعل چک پول ها و اسکناس می کرد را در شهر گچساران شناسایی و مورد بازرسی قرار دادند و دیگر همدست این فرد جاعل نیز دستگیر شد.

سرهنگ عبدی پور تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان در شهر گچساران، یک دستگاه چاپگر رنگی پیشرفته که برای چاپ چک و اسکناس از آن استفاده می شد و تعدادی برگ کاغذ جهت جعل اسکناس کشف گردید.

رییس پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها