گل رز هلندی در ملایر می‌روید

فرماندار ویژه ملایر از تصویب طرح کاشت گل رز هلندی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۴۶۷۵۹۶

حسن خیریانپور در کارگروه توسعه بخش کشاورزی شهرستان ملایر، تصریح کرد: کمیته زیرمجموعه این کارگروه باید بررسی‌های لازم بر روی این طرح را انجام دهد تا میزان زمین لازم برای اجرای طرح در جلسه بعدی تصویب شود.

وی همچنین از تصویب 27 طرح برای توسعه بخش کشاورزی ملایر خبر داد و یادآور شد: اجرای این طرح‌ها زمینه ایجاد اشتغال 120 نفر را فراهم خواهد کرد.

خیریانپور زراعت چوب را یکی از طرح‌های مهم توسعه بخش کشاورزی خواند و افزود: درحال حاضر 450 هکتار زراعت چوب در شهرستان انجام شده که با توجه به رونق صنعت مبل و منبت در ملایر، این موضوع می‌تواند اقدامی مثبت و موثر در صنعت مبل و منبت در این شهرستان باشد.

وی با تأکید بر تمرکز روی فعالیت‌های انفرادی روستاییان، اظهار کرد: هر خانواده روستایی می‌تواند در کنار سایر فعالیت‌های خود، چند رأس دام نیز برای افزایش درآمد و تولید نگهداری کند.

معاون استاندار همدان با تأکید بر حضور روسای دانشگاه‌ها در برخی جلسات کارگروه توسعه بخش کشاورزی و اطلاع‌رسانی لازم در بین دانشجویان، گفت: بخشداران نیز باید در جلساتی که با روستاییان برگزار می‌کنند، توسعه بخش کشاورزی را مورد تأکید قرار دهند.

وی گفت:1100 هکتار از اراضی ملی ملایر برای طرح توسعه بخش کشاورزی این شهرستان مشخص و استعدادیابی‌های لازم برای اجرای طرح‌های مورد نظر انجام شده است و از این پس باید تلاش بیشتری برای افزایش ثبت‌نام متقاضیان این طرح در سایت صورت بگیرد.

خیریانپور اضافه کرد: تاکنون 20 نفر در سایت ثبت‌نام کرده‌اند که در این زمینه باید تلاش مضاعفی برای اطلاع‌رسانی و آگاه کردن افراد به خصوص در روستاها انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها