شورای انقلاب لیبی اعلام کرد:

امام موسی صدر درگذشت

مسوول کمیته مجلس برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر گفت: شورای انقلابی لیبی اعلام کرد امام موسی صدر هفت سال پیش در زندانی در طرابلس فوت کرد.
کد خبر: ۴۶۴۴۷۰

"جواد کریمی قدوسی" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به آخرین پیگیری ها از سرنوشت امام موسی صدر، گفت: براساس اطلاعات رسیده و بنا به اعلام شورای انقلابی لیبی به سفارت ایران در این کشور، امام موسی صدر تا هفت سال پیش زنده بود اما در آن زمان در زندانی در لیبی فوت کرد.

وی افزود: شورای انقلابی لیبی حتی محل دفن امام موسی صدر در اطراف شهر طرابلس را مشخص کردند.

مسوول کمیته مجلس برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر تصریح کرد: سفارت جمهوری اسلامی ایران در لیبی در حال پیگیری این موضوع است.

" البته تیمی از کشور لبنان نیز پیگیر سرنوشت امام موسی صدر هستند و قرار است با نبش قبر و آزمایش «DNA» مشخص کنند که آیا ان جسد متعلق به امام موسی صدر است یا خیر؟ "

وی گفت: تا زمانی که نتیجه آزمایش های «DNA» مشخص نشود هیچ اظهارنظری در این زمینه نمی توان کرد ، البته ما از طریق سفارتمان در لیبی پیگیر موضوع هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها