رییس پلیس تهران خبر داد:

کاهش 50 درصدی قتل

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از کاهش 50 درصدی قتل در نوروز سال 1391 خبر داد.
کد خبر: ۴۶۴۲۲۰

به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین ساجدی ‌نیا با اشاره به این که در راستای اجرای طرح امنیت محله محور در نوروز امسال برای نخستین بار 300 ایستگاه سیار پلیس در تهران راه‌اندازی شد، گفت: نتایج نظرسنجی های انجام شده نشان می‌دهد بیش از 80 درصد تهرانی‌ها، نقش ایستگاه‌ های سیار پلیس انتظامی پایتخت در ایام نوروز را در ارتقای احساس امنیت «زیاد» و «خیلی زیاد» دانسته اند که این امر نشان از استقبال مردم از راه‌اندازی این ایستگاه‌‌‌های نوروزی دارد.

وی با اشاره به اینکه در بخش جرایم خشن در پایتخت در نوروز امسال کاهش چشمگیری را شاهد بوده ایم،‌ افزود: ‌در عین حال راه‌‌اندازی ایستگاه‌‌های سیار پلیس تهران موجب شد تماس با پلیس 110 در نوروز امسال بیش از 10 درصد کاهش یابد.

رییس پلیس تهران بزرگ از کشف محموله مواد مخدر در نوروز امسال خبر داد و گفت: بدین ترتیب در نوروز سال 91 کشفیات مواد مخدر نسبت به سال گذشته بیش از 60 درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: در مجموع باید بگوییم در نوروز امسال نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی را در پایتخت به لحاظ امنیت داشته ایم به شکلی که آمارها نشان می‌دهد در بخش قتل 50 درصد، کشته‌‌های تصادفات رانندگی 75 درصد، مجروحان 39 درصد و تصادف جرحی و خسارتی هر کدام 35 و 33 درصد کاهش داشته است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به کاهش 32 درصدی سرقت از مغازه‌ها در نوروز امسال، افزود: در بخش‌ سرقت از منازل افزایشی نسبت به سال گذشته نداشته ایم،  همچنین در بحث سرقت موتورسیکلت 34 درصد، کیف‌قاپی 19 درصد، سرقت اماکن دولتی شش درصد و جیب‌بری دو درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته‌‌‌ایم.

وی در خصوص کشفیات پلیس در نوروز امسال، گفت:‌ در بخش کشف سرقت لوازم داخل خودرو 40 درصد، کیف‌قاپی 30 درصد، سرقت از مغازه‌ها 20 درصد و دستگیری سارقان 13 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته‌‌‌ایم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ به آمار تماس‌‌ها با مرکز نظارت همگانی نیروی انتظامی (197) در نوروز امسال اشاره کرد و افزود: بر این اساس، تقدیر و تشکر از پلیس تهران 48 درصد افزایش نمود. ضمن اینکه پیشنهادها و درخواست ‌‌ها با استقرار ایستگاه‌‌های سیار پلیس 53 درصد کاهش یافت.

وی با اشاره به کاهش 20 درصدی شکایت از پلیس در نوروز امسال گفت:‌ در عین حال انتقادات به پلیس تهران در این مدت 13 درصد کاهش نشان می‌دهد.

رییس پلیس پایتخت در خصوص مهمترین برنامه‌‌های پلیس تهران بزرگ در سال جاری اظهارداشت: تقویت و استمرار طرح امنیت محله محور و افزایش تعامل با مردم به عنوان مهم‌ترین برنامه‌های سال جاری است و در عین حال آمارها نشان می‌دهد در نوروز امسال سرجمع ضمن تثبیت جرایم پایتخت از تعداد زیادی از جرایم مهم نیز کاسته شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها