قسمتهای غرب لندن برای این منظور انتخاب شدند و علت این بود که در این قسمتها آنقدر ازدحام جمعیت استفاده کننده از وسایل نقلیه عمومی زیاد بود که امکان دسترسی راحت به این وسایل غیر ممکن می شد.
نکته مهم دیگر حمایت کمک کننده شهرداری ها بود که اجازه دادند ایستگاه های کرایه این دوچرخه ها در پیاده روها مستقر شود.
قسمت هانینگ و هامراسمیت که در غرب لندن قرار دارند، دارای 24 ایستگاه ، 2 زمین فوتبال و مرکز نمایشی هستند و به این دلیل به آنها شهر کوچک می گویند. ایستگاه های کرایه دوچرخه برای مدت 3 هفته به طور آزمایشی به کار افتادند و تا امروز در مناطق مورد نظر همچنان به فعالیت مشغولند.
در حال حاضر شرکتهای محلی و گروههای مختلف oybike را مورد آزمایش و بررسی قرار می دهند تا ببینند این سیستم تا چه حد سودمند و مفید است.
بسیاری از شرکتها در لندن این دوچرخه ها را کرایه می دهند تا در شلوغ ترین زمان ترافیک روز بتوان از آن استفاده کرد. طراحان این سیستم معتقدند علاقه و استقبال مردم بیش از آنچه آنها انتظار داشتند، بوده و مردم کاملا با علاقه و تمایل فراوان از این سیستم استفاده می کنند.
در کشور فرانسه نیز دوچرخه هوشمند به کار افتاده است که با کارتهای هوشمند کار می کند. بعد از گذشت 6ماه دوره آزمایشی ، برنامه ریزی طراحان ، به نحوی بوده است که این سیستم در تمام مراکز اجتماعی و تفریحی به کار گرفته شود و این امید وجود دارد که در آینده ای نزدیک ، کل لندن تحت پوشش این سیستم قرار گیرد.