اتوبان گردی سلطان جنگل

امروز دو تا، دو روز دیگر یکی و در نهایت چند تای دیگر. سال 90 را اگر سال پرسه شیرهای سرگردان در تهران بنامیم اغراق نکرده‌ایم.
کد خبر: ۴۶۲۰۸۴

پاییز مشغول نشان‌دادن چهره سردش به ساکنان پایتخت بود که خبر داغ پیدا شدن چند توله شیر یخ شهر را آب کرد و مردم را پیگیر دانستن آخرین اخبار.

روز اول توله‌شیرهای سرگردان در اتوبان‌های شرقی تهران را ماموران آتش‌نشانی پیدا کردند که البته یکی از آنها زنده به دست ماموران نرسید، چون قبلا تصادف کرده بود و جسد بی‌جانش در حاشیه اتوبان افتاده بود، اما دو روز بعد دوباره سر و کله توله‌شیرهای دیگری در تهران پیدا شد که آنها هم سرگردان و رنجور به دست ماموران افتادند.

این قضیه چند روز بعد بار دیگر تکرار شد و واکنش افکار عمومی به این اتفاق تا حدی بالا گرفت که مسوولان سازمان محیط زیست هم وارد معرکه شدند و البته اظهارات بعضا ضد و نقیضی را مطرح کردند.

مسوولان تهران می‌گفتند که این توله‌شیرها مسافران قاچاق خودرویی بوده‌اند که در اتوبان ناگهان از ماشین به بیرون پرتاب شده‌اند و مسوولان کشوری می‌گفتند این توله‌شیرها متعلق به افرادی هستند که از پس تامین خوراک آنها برنیامده‌اند و برای خلاص‌شدن از شر هزینه‌های اضافه شیرها را در شهر رها کرده‌اند.

البته گمانه‌‌زنی دوم لااقل به مذاق رسانه‌ای‌ها خوش‌ نیامد، ولی به هر حال پس از چند روز اعلام شد که صاحبان این توله‌شیرها دستگیر و برای تعیین تکلیف رهسپار محکمه شده‌اند.

با این حال هرچند هنوز برخی‌ها به این اتفاق سال 90 با دیده تردید و ابهام می‌نگرند، اما تا عمر دوستداران طبیعت و حیات وحش باقی است اخبار مربوط به گرسنگی شدید توله‌شیرها، ولع‌شان برای خوردن غذایی که اولین‌بار پس از پیدا شدن به دستشان رسیده بود و سرانجام مرگ یکی از آنها به خاطر سوءتغذیه شدید و ضعف جسمانی هیچگاه از خاطرشان نخواهد رفت.

مریم خباز - گروه جامعه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها