سایه خبر

شکنجه 4 گروگان ایرانی

شبکه خبری بی‌بی‌سی اعتراف کرد مستند پخش شده در این شبکه در مورد گروگان‌های ایرانی در سوریه واقعیت نداشته و گروگان‌های ایرانی در شرایط شکنجه و فشار روحی، اظهاراتی غیرواقعی ابراز کرده‌اند.
کد خبر: ۴۵۹۰۳۹

چندی پیش گروهی از مهندسان ایرانی که در نیروگاه جندر سوریه مشغول به کار بودند توسط مخالفان دولت سوریه ربوده شدند. پس از آن فیلمی از آنان پخش شد که بسیاری از رسانه‌های کشورهای غربی و همچنین عربی با پخش آن تلاش کردند وانمود کنند ایران در سرکوب اعتراضات در سوریه نقش داشته است، اما سرانجام تلویزیون بی‌بی‌سی مجبور شد اعلام کند که این حرکت شگرد تبلیغی و بی‌رحمانه بوده است و گروگان‌های ایرانی در شرایط شکنجه و فشار روحی و برای فشار بر سوریه چنین اعترافاتی کرده‌اند.

معامله ژاپن با آمریکا بر سر تحریم ایران

رویترز گزارش داد ژاپن با کاهش واردات نفت از ایران، شرکت‌های پالایش نفت خام خود را از تحریم‌های آمریکا، مستثنا می‌کند.

براساس این گزارش، توکیو و واشنگتن توافق کرده‌اند، ژاپن واردات نفت خام از ایران را به میزان 11 درصد کاهش دهد.رویترز می‌نویسد: خروج از دایره تحریم آمریکا برای موسسات و بانک‌های ژاپنی مهم است اما در عین حال، کاهش واردات نفت از ایران، برای اقتصاد ژاپن خطرساز است.در این باره وزیر بازرگانی ژاپن به خبرنگاران گفت: به صورت فشرده و جدی در حال مذاکره با مقامات آمریکایی هستیم و به سمت توافق، گام بر می‌داریم ولی به توافق نهایی نرسیده‌ایم.ایران حدود 5/3 میلیون بشکه نفت خام تولید و روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه از آن را صادر می‌کند. چین و هند بزرگ‌ترین مشتریان نفت خام ایران هستند.

8 ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق برای مزاحم فائزه هاشمی

در حالی‌که فائزه هاشمی‌رفسنجانی به دلیل توهین به مسوولان نظام به ۶ ماه حبس محکوم شده بود، سعید تاجیک به جرم توهین به هاشمی‌رفسنجانی و فائزه هاشمی به ۸ ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد.

به گزارش فارس، سعید تاجیک به جرم توهین و فحاشی و استعمال الفاظ رکیک به ‌هاشمی‌رفسنجانی و ایجاد مزاحمت برای دختر وی، به ۸ ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد.فائزه هاشمی، دختر دوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز چندی قبل از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران ‌به 6 ماه حبس و 5 سال محرومیت از فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی محکوم شده بود‌.

غلامعلی ریاحی، وکیل فائزه هاشمی‌رفسنجانی دیروز در گفت‌وگو با ‌فارس اعلام کرد: ‌پرونده موکلش ‌به دادگاه تجدیدنظر رفته، اما هنوز ‌نتیجه آن معلوم نیست ‌و حکمی نیز ابلاغ نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها