نقش مکمل برای دپاردیو

ژرار دپاردیو، بازیگر قدیمی سینمای فرانسه در فیلم «زندگی پی» ساخته جدید آنگ لی، فیلمساز سرشناس سینمای آسیا در نقش مکمل بازی کرده است. این بازیگر در این درام ماجراجویانه که براساس قصه نوول معروف و پرخواننده یان مارتین ساخته شده، در نقش یک مرد فرانسوی ظاهر شده که دیداری مهم و سرنوشت‌ساز با کاراکتر اصلی قصه دارد.
کد خبر: ۴۵۸۴۰۰

شخصیت‌محوری قصه زندگی پی یک پسر بچه هندی است که پدرش نگهبان یک باغ وحش است. سفر هیجان‌انگیز دریایی این پسربچه به همراهی یک ببر بنگالی و چند حیوان دیگر زمانی به اوج خود می‌رسد که کشتی آنها غرق می‌شود و این پسر بچه همراه حیوانات دیگر، داخل یک قایق در اقیانوس اطلس رها می‌شوند.

دپاردیو در قصه این فیلم یک مرد فرانسوی مسافر کشتی است که چند نصیحت خوب و مفید به این پسر بچه هندی می‌کند. بجز توبی مگوآئر (مرد عنکبوتی قبلی سینما)‌ عرفان‌خان و تابو از بازیگران سرشناس سینمای هند، دیگر نقش‌های مهم زندگی پی را بازی کرده‌اند. سورج، بازیگر تازه‌وارد و نوجوان هندی هم نقش اصلی فیلم را به عهده دارد. دپاردیو که مدتی قبل فیلم سینمایی تلویزیونی «راسپوتین» را روی آنتن تلویزیون فرانسه داشت، برای تابستان آینده قسمت جدیدی از مجموعه فیلم کمدی حادثه‌ای و ابرقهرمانانه «استریکس و اوبلیکس» را روانه پرده سینماهای کشور خواهد کرد.

قسمت قبلی این مجموعه فیلم کمیک استریپی به نام «استریکس و اویلیکس علیه سزار» هفته قبل از سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها