تکرار نمایش هالیوودی

انفجارهای صورت گرفته علیه منافع صهیونیست‌ها در هند و گرجستان در حالی به اذعان بسیاری از ناظران سیاسی برگرفته از خشم و انزجار مردمی از دخالت‌ها و جنایاتی است که صهیونیست‌ها علیه ملت‌های این کشورها و در ابعاد گسترده‌تری در سراسر جهان بوده است که صهیونیستها از ابتدا با جهت دهی به این حوادث تلاش کرده‌اند تا از آن نمایشنامه‌ای هالیوودی علیه ایران بسازند.
کد خبر: ۴۵۷۰۳۰

آنها بر این ادعایند که جمهوری اسلامی ایران عامل این حوادث بوده است و با صحنه سازی به دنبال انحراف افکار عمومی از حقایق اصلی آن بوده‌اند. البته این سناریوها تازگی نداشته چنانچه نمود آن را در نمایش هالیوودی انفجارهای آمیا در آرژانتین و نیز ادعای آمریکا مبنی بر تلاش ایران برای ترور سفیر عربستان در آمریکا می‌توان مشاهده کرد.

ادعاهای جدید صهیونیستها در حالی مطرح شده که در بررسی تحولات چند نکته قابل توجه است.
نخست آنکه غربی‌ها و صهیونیستها در سوق دادن کشورها از جمله هند به اجرای تحریم‌ها علیه ایران ناتوان بوده‌اند به گونه‌ای که هند مخالفت خود را بر این اقدامات اعلام کرده است. روابط ایران و گرجستان نیز به رغم کارشکنی‌های غرب در حال گسترش است.

 ثانیاً صهیونیستها در حوزه داخلی با چالش‌های گسترده‌ای مواجه هستند و برآنند با فرافکنی‌های خارجی افکار عمومی را از این چالش و نیز توسعه طلبی‌ها منحرف سازند.

ثالثاً حضور پرشور و بصیرت آمیز ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن و نیز مصادف‌شدن سالگرد بیداری اسلامی منطقه با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران،‌ هراس صهیونیست‌ها و غرب را به همراه داشته است.

با توجه به این شرایط می‌توان دریافت که صهیونیست‌ها با سناریوی هالیوودی هند و گرجستان در حالی که به دنبال تضعیف روابط این کشورها با ایران بوده‌اند تلاش کرده تا شیرینی حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را به کام ملت ایران تلخ نمایند. آنها همچنین برآنند تا حقیقت الگو بودن انقلاب اسلامی ایران برای ملتهای منطقه را پنهان و در نهایت چنان وانمود سازند که ایران الگوی مناسبی برای ملتها نیست.

هدف آنها انحراف و مصادره قیام‌های مردمی در کشورهای عربی است، با توجه به این شرایط می‌توان گفت که صهیونیست‌ها برآنند تا از چالشی به نام انزوای شدید جهانی خود به عنوان مؤلفه‌ای برای فرار از بحران و به چالش کشاندن جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند. هرچند که دست صهیونیست‌ها برای جهانیان آشکار شده و همگان بر ناکامی این سناریوی هالیوودی تاکید دارند.

قاسم غفوری-جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها